PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

Šimić bi popizdio da vidi di sam proterao čamac....
Nije valjda da ga još nisi platio pa njemu muka :stripii:

maverick

A ovo ce kao biti uzorak za pokazivanje...necemo ga ogrebati i te fore a vec vidim jucer tragove...izgleda da je Tonyc pustio i ono malog ćuku u njega  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Danas nas četvero u čamcu..opušteno na 50 kmh...snimio kratki video obrtaja..brzine i potrosnje....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Vrlo plovan čamac!
Extra, četvoro na 4800, 50km/h sa potrošnjom 12.5l  :icon_thumright: :hi:

Rap

Ide odlicno
Btw gdje si vidio 12.5l

mossi

12.9 pa 13.0 izvinjavam se, nisam dobro video..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Da 13 se vrrti...ja sam idem na toj brzini debelo ispod 10 litara...i danas max 62 kao i prije kad sam natovaren...nista se tu bitno ne mjenja.....

maverick

maverick

Rap

nele01

Vodi racuna kod montaze, strelica na point1 mora ici u pravcu camca. Ja sam moj montirao iznad sonde, tako imam najmanje odstupanje. Posle montaze obavezno moraš uraditi kalibraciju.

jurajurajura01

Citat: nele01  u Listopad 28, 2020, 16:56:06
Vodi racuna kod montaze, strelica na point1 mora ici u pravcu camca. Ja sam moj montirao iznad sonde, tako imam najmanje odstupanje. Posle montaze obavezno moraš uraditi kalibraciju.

Ofset napravis i nema odstupanja

alex7777

o kojem . urcu vi pricate  :stripii: :uf: hebote dan pa ja vas nis nekuzim jel vi pecate il trolate hakirate vodu  :uf:

maverick

Objasnio mi je Borna ugrubo...da, moze ofset i trebalo bi biti isto precizno...Sad da li cu montirati ovih dana ili ostaviti za toplije vrijeme ne znam...imam bar jedno 50  kilograma opreme koju trebam zasarafiti  :uf:

nele01

Ofset napravis i nema odstupanja

Da moze i tako,, mene uvek nervira sto mi kasni polozaj strelice prilikom sidrenja na neki spot, a to je bas zato sto mi je point1 nazad, a ne napred. Mada na dunavu uvek moram proveriti kako voda baca, a bogme i vetar ima vaznu ulogu. Ali sa point1 ga namestim u 10 cm. :stripii:. Prvo su mi se smejali, a posle ona narodna: ko se zadnji smeje,  :stripii: