Alu by silure

Autor silure, Rujan 09, 2020, 16:37:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

alex7777

Bar imas dobar opizdivac (cekic) ako nist drugo  :stripii:

maverick

Neki dan odvezli čamac u vodu...garaza i dalje u rasulu...urca nisam slozio...samo idem do Drave i do benzinske ...zivim treci dan na toj lokaciji  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Listopad 07, 2020, 11:41:42
Neki dan odvezli čamac u vodu...garaza i dalje u rasulu...urca nisam slozio...samo idem do Drave i do benzinske ...zivim treci dan na toj lokaciji  :stripii: :stripii:
Pa matori di ce ti dusa  :stripii: kad zena jedan popizdi  :baba: :pirate:

silure

Onaj opizdivac ce posluzit za moju glavu kad zablokiram.. Kad malo bolje razmislim ne znam ni zasto se nasao tamo kao i brdo drugih nepotrebnih alata...cudim se da jos motornu pilu nisam ubacio ili žabu za nabijat zemlju npr..

maverick

Jel moguće da je silure porinio čamac i nestao...ni video...ni ništa  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Ja sve mislim kako je nekome ''utopio'' camac  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

Ja mislim da nejde na probu jer nisu gotovi nosači za štapove... :stripii: :stripii: :stripii:

silure

Pa cekam te nosace jedino me to koci  :stripii:

silure

silure

Stavit cu video nece mi ucitati, uglavnom moram ga puno štelati a ne stignem danas, jako pljuska prednji kraj, do veza uspio sam ga voziti 54kmh ali ne mogu jako skace.. U ponedjeljak ili za vikend sljedeci bit ce krajna brzina, uglavnom pre zadovoljan, pa cak i brzinom da se sad ne izvlacim smeto vjetar itd bit ce snimke kad nemjestim sve.. Alu belu kapa do poda, ovo je nesto sasvim drugo nego sam imao, izglisira ranije, mirniji je, gas mi je drugaciji, ubrzanje, alu belu veliko hvala, izuzetan posao :hi:

maverick

maverick

maverick

Ok...ok....jedan normalan

silure

Kak si to naopako video stavio  :stripii: sad se vidi da ga moram popustat na gasu jer pocinje skakat ko koza, ma sutra ide podesavanje nemogu docekat