Alu by silure

Autor silure, Rujan 09, 2020, 16:37:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nije nuzno da zabaci...moze i vobler provuci koji put  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Da da, mozda bolje jig, definitivno bih ulovio svog belgijanera vani ili macora mog ludog  :stripii:

Scarra

Citat: silure  u Rujan 25, 2020, 20:42:59
Da da, mozda bolje jig, definitivno bih ulovio svog belgijanera vani ili macora mog ludog  :stripii:

Probaj onda sa glavinjarom 80 grama  :stripii:

silure

Daa i dekor svjeze puretine  :uf: sjetim se kada sam imao 7-8god dobio sam prvi "somovski" stap nekakav punjeni DAM nije imao ni 2m a tezak 2kg i masinica DAM cisto zeljezo od strica iz njemacke.. Pa vezao komad krpe neke i zabacio mom nekom mješancu terijeru, on ne pušta trga, vuce ko vrag a ja ga umaram po dvoristu... Uff kako je borben bio, ali nije nikad izdrzao koliko bih ja htio da to traje  :stripii:

maverick

Sine jesmo ga provozali....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Rujan 29, 2020, 20:14:01
Sine jesmo ga provozali....
Nije ,kaze ceka tebe na crtu  :stripii: :rofl2:

maverick

Rika je totalno...valjda od sreće  :stripii:

silure

Danas ide van stari camac i novi vjerojatni vlasnik ide samnom na probu i vađenje, tako da sutra ide montaza JP i motora, komande i sto god stignem, trebat ce mi jedno 3 dana da pripremim, obrtomjer uzeo kod brstila, kaljuznu cu danas, gps/kmh bi trebao stici u utorak.. Bit ce slika

im84

Ma nista slike, samo video , dosta mi ovih sa 100na sat  :stripii: :stripii: :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

silure

Malo kasnim s radovima,ali pocelo se raditi, nadam se sutra jp i mator i spajanje instanacije, u petak ako bude islo sve po planu bit ce antialgin..mozda za vikend bude proba,moozda...ubi me to provlacenje kablova, sajli itd, naravno sajle nove danas montirao jer su stare kratke bogami odlaze novcici

maverick

Majke mi....svasta mi ovih dana pada na pamet kad se sjetim tebe...pa ono..znam da si nestrpljiv...i ovo nisam ocekivao od tebe....pa leb te...ja bih ga u kadi isprobao  :stripii:

silure

Ne zahebavaj, mislis da ja nisam nestrpljiv, vidi na sta to lici kod mene jbt i jos sve sam radim ovi moji dolaze pomoc samo pit i jest  :pirate:

silure

silure

silure

Sjedim, pusim, pijem kavu i razmisljam kud koja zica sad, iznad obrtomjera moram malo desno i iznad uglavit gps brzinomjer, opet busit, zavlacenje ispod i opet struja, ma jojjj