Tandem 535

Autor hdraskov, Rujan 28, 2020, 16:17:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hdraskov

Posto nisam nista nasao o ovom camcu na forumu, evo da pitam za iskustva i vase misljenje o istom. Trenutno sam u nabavci camca  pa da vidimo.

Tandem 535
proizvoidjac Tandem Nautic - Backa Palanka

Camac TANDEM535 se izradjuje od stakloplastike, tehnikom rucnog laminiranja.
Poseduje duplo dno, dva prostrana vodonepropusna spremista pogodna za odlaganje opreme i pribora. . .

Dimenzije:
dizina 5. 35 m
sirina: 1. 37 m
tezina: 190 kg
Kvalitet našeg čamca  potvrđuje i međunarodno priznati CE sertifikat izdat od strane Germanischer Lloyd-a.
Video zapise, slike, komentare i iskustva nasih kupaca i pratilaca mozete naci na fejsbuk stranici i profilu Proizvodnja Camaca Tandem Nautic
Postoji mogucnost biranja boje čamca kao i ugradnje sirokog spektra dodatne opreme.

maverick

Konkretno uzivo ga nisam vidio, pa da mogu reci nesto o kvaliteti zavrsne obrade ili cvrstoci. Ali to je nama dobro poznati Dunas...kojeg na nasem podrucju ima jako puno jer smo svojevremeno imali uzvoznika u Hr dok je priča s Titelom funkcionirala. Pravi pecaroski camac koji leti s 15-20 ks. Izrazito plovan i s 10 ks...potrošač je nikakav a ostave su dovoljne jednom prosjecnom ribolovcu da smjesti sve sto treba . Pogodan je i za obiteljske avanture preko ljeta na obliznju plazu ili neku drugu destinaciju za kupanje...Inace dok mi je čamac jos u fazi izrade cijelo ljeto vozim jednog takvog s yam 20 ks 4t, to je kumovo plovilo ali posto on rijetko ide na vodu camac je kod mene . Toliko mi je drag da planiramo mozda i kupnju jednog za "oko kuće" kako moja supruga kaze  :uf: Koje su cijene Tandema
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

viđam jednog u belišću na dravi ....

hdraskov

Tako je jedan je u Beliscu, taj gospodin ga je sebi uvezao iz Srbije, sada je poceo prodavati te camce u RH, uvoziti ih.
Cijena je ok 14.000kn razgovarao sam sa njim i ovih dana bi trebao otici do njega pogledati camac. Prije par dana se poceo reklamirati na facebooku.

maverick

Poslikaj koju krupnu fotku zavrsne obrade....koji ćošak ..pod....komore ...izvana iznutra itd itd...cisto da upratimo  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Evo oglas proizvođača sa KP sajta
https://www.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/Camci/tandem-535-tandem-nautic/oglas/52016214?filter_id=760432814
... Slično kao Aqua lux, možda malkice bolji. Imam Tri princeze, sve je to sličan qur... I da sa 20 ks sam zadovoljan kako funkcionišem sam za pecanje.
Naidju krize, drukcije grize...

nekinho

Citat: hdraskov  u Rujan 28, 2020, 18:40:08
Tako je jedan je u Beliscu, taj gospodin ga je sebi uvezao iz Srbije, sada je poceo prodavati te camce u RH, uvoziti ih.
Cijena je ok 14.000kn razgovarao sam sa njim i ovih dana bi trebao otici do njega pogledati camac. Prije par dana se poceo reklamirati na facebooku.
Ako može neki kontakt ili ime toga tko uvozi i prodaje ove čamce u RH pa da imamo kontakt i možemo sami provjeriti sve što nas zanima. Hvala  :hi:

miha

jasenko štimac ...belišće ....vidi profil na fejsu ....

hdraskov

Da li je netko skoro uvozio camac iz Srbije? Kakav je postupak, osim PDV-a jel se placa carina, jel se mora na spediciju? Hvala

Smithwick maniac

Hdraskov koliko onda dođe takav čamac kod proizvođača ako ga čovjek iz Belišća uveze i preprodaje za 14 000 kn?
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Ne može onda cijena kod nas biti 14 000 kn jer plaća se na 1500 eura PDV oko 2300 kn i carina  a i troškovi dovoza.Sad se na carini zna provest i po cijeli dan...Na to još ide registracija oko 500 kn

šajzika

To je cijena u srb, mozda imaju dogovor za manju cijenu ili je ovaj u sustavu pdva pa ima povrat.
Stvarno ne znam, nisam uvozio i ne znam detalje
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Da, vjerovatno ide niža cijena na količinu jer u ovom slučaju lik u Belišću koji prodaje ne bi imao ništa zarade.
Na čamac cijene 1500 eura u Srbiji kod nas do registracije izađe oko 15 000 kn pišem sa uvozom u vlastitoj režiji bez zastupnika

jurajurajura01

Citat: Smithwick maniac  u Rujan 29, 2020, 17:51:49
Da, vjerovatno ide niža cijena na količinu jer u ovom slučaju lik u Belišću koji prodaje ne bi imao ništa zarade.
Na čamac cijene 1500 eura u Srbiji kod nas do registracije izađe oko 15 000 kn pišem sa uvozom u vlastitoj režiji bez zastupnika
Odbijas pdv ako je 1500e cijena u srbiji sa njihovim pdv
Tako sam ja bigfoota bio je 2400 ali posto uvozis je 2000 i na to pdv carina sveukupno 3300kn plus 2000e u srbiji dode kolko traze u srbiji