Tandem 535

Autor hdraskov, Rujan 28, 2020, 16:17:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Blade78

Ja iduci tjedan idem pogledat taj Tandem, probna voznja i ostalo pa vidit sta cu uzet ( opcije su jos primus 17 i panval ). Jel tko nedavno kupio Tandem i kakav se pokazao? Ili ako tko je uzeo nedavno ostala 2 camca nabrojana i kako su se pokazali?

Blade78

Tandem naručen, isporuka kraj 10.mj.

Gremlin

Za sve čamce koji su proizašli iz "Dunas"-a, a posebno za sirotinjske glisere tipa "Aqualux" kome je kontra švanc maksimalno pojačan zaboravi motor preko 20 ks.
Sve preko toga je bacanje para, jer ne može biti brži ni sa 100 ks jer mu kostrukcija korita ne da.

:no:

šajzika

Citat: Blade78  u Rujan 23, 2021, 18:45:37
Kako to da si se odlucio za tandem ?
Vidim da su ti u igri bili primus i panval
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mislim , ja uvijek nesto imam za reci ali nije lose znati. Kod mene su tu kupljena dva...jedan je od Hrankija i on je jako zadovoljan s svojim, Drugi je otisao prije koji dan na reklamaciju curi negdje...gelcoat je ispucao itd itd...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nekak bi se najprije od tih odlucio za primus 16. On mi najvise uljeva povjerenje.
Citao sam i na vukovima da je bilo nekog nezadovoljstva al dobro.

Treba otvoreno pisat o svemu, dobrom i losem  pa da se ljudima stvori sto bolja slika o plovilima koja kupuju.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ima sad tu i neka konkretna razlika u cijeni koja svakako nije zanemariva. Mada tri princeze su tu ipak nesto konstantno i stabilne kvalitete vec godinama  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blade78

Citat: šajzika  u Rujan 23, 2021, 20:00:54
Citat: Blade78  u Rujan 23, 2021, 18:45:37
Kako to da si se odlucio za tandem ?
Vidim da su ti u igri bili primus i panval
Bio na probnoj voznji Tandem u Beliscu, na njemu honda 20ks a i sam planiram yamahu 20ks gore jer i da moze jaci motor gore nemam tih financijskih sredstava. Primus bez ikakve opreme me dodje kao tandem s alu tendom, kaljuznom pumpom, antialginom, inox rukohvati i 2 daske tj klupice. A iskreno i neznam dal ova dva ima gdje za probat na vodi.

Blade78

Pa valjda necu bit takve k...e sreće :(

Blade78

A napisat cu svoje utiske kad dodje i nakon nekog vremena kakvo je stanje. Tek u proljece se kupuje motor za njega a do tad neka bude na vezu u vodi.

Gremlin

Evo da i ja reknem koju...

Kvalitet izrade svih plastičnih čamaca u Srbiji je drastično, ali drastično pao sa povećanjem potražnje i hiperprodukcijom koja je nastala prošle godine u proleće zbog Korone.

Svaka kupovina plastičnog čamca je čista lutrija, i što se tiče poštovanja rokova, i što se tiče kvaliteta.

O nekim "reklamacijama" i garanciji nemojte ni razmišljati, poseban papirološko-tehničko-finansijski pakao koji treba proći je da se čamac za reklamaciju izveze iz HR nazad u SR, pa nazad.

Primera je previše, namerno neću navoditi ni jedno ime i ni jedan slučaj.

Ako već kupujete plastični čamac, kupite neki proizveden zaključno sa 2019. godinom.

:sha:

šajzika

Citat: Blade78  u Studeni 15, 2021, 22:29:33
A napisat cu svoje utiske kad dodje i nakon nekog vremena kakvo je stanje. Tek u proljece se kupuje motor za njega a do tad neka bude na vezu u vodi.

pametno, sacekaj par mjeseci da vidis oce potonit pa tek onda motor na njega ak pluta  :ok:
Audentes fortuna iuvat

Blade78

Blade78

Polako se privodi kraju, iduci tjedan isporuka

maverick

Koji ono motor ide gore