YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Mudri nas dvojica smo ovde ...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Sta da stavim Mossi...100 eura je jeftinija nova  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ma nisam ja sebe asocirao uz elisu.
Niti uz Retfalu, niti uz tebe..
Hebiga .. još malo pa neće niko ostati ...

mossi

Juče miksovane vožnje, stani kreni .. svašta nešto ali bez punog gasa 30km 7.5 litara po instrumentu.
Odokativno po rezervoaru .. tu je negde ..  :icon_thumright:
I ako bih rekao da smo više prešli.. kao da Lowrance trip info pokazuje koji km manje.. ali to je prosto neverovatno..   :sha:

maverick

Meni taj yamahin sat ne pokazuje stalno..pokazuje trenutnu potrosnju..a ono ostalo je netocno...kao da se zastopa negdje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Potrošnja je OK, ali pito senzor ne radi ok.
Tako da je on .. djene djene.. udje verovatno vazduh u kanalić.. ili prljavština dunavska, pesak ...

mossi

30km mi je rekao Lowrance, a Yamaha 7,5L

mossi

100 evrića na postojeći NMEA net i sve fercera !   :icon_thumright:  :violent1: :BangHead:

maverick

Ma hebe me i Lowrance...stavio novi update i pokauje brzinu u miljama...hebo mu pas mater  :stripii:

mossi

maverick

Ta tehnika hebe li hebe  :stripii: a smudja nisam vidio dva dana....ali da se vratimo na temu.
Yamaha je izrazito korektan motor...u ful gasu je soooolidannn potrosač...onih 20 litara sto napise je tocno..isto tako vozas se ispod 7 od zajebancije...u prosjeku sam ispod deset debelo...

mossi

Ako malo paziš da ne odeš u crveno sa potrošnjom.. definitivno možeš kalkulisati kilometraža podeljeno sa 4 i to će biti planirani utrošak goriva.
Juče se nismo manijačili sa brzinom sve neka ekonomik vožnja, stani kreni i ler.. maksimalna brzina u tom lakom režimo 46km/h..
Šta ćeš lepše... ako mi teba .. ok .. al ni meni nije jednostavno tegliti gorivo .. ovako ajd .. uklapam se u 7-10l po pecanju..

Trenutno na satu 18.2mh znači još jedno pecanje i 1.servis!  :icon_thumright:

mossi

Citat: maverick  u Listopad 11, 2020, 18:00:35
Meni taj yamahin sat ne pokazuje stalno..pokazuje trenutnu potrosnju..a ono ostalo je netocno...kao da se zastopa negdje
Evo kako se "pročačka" rupica senzora!

Rap

Citat: maverick  u Listopad 11, 2020, 18:00:35
Sta ti ne radi tocno?

maverick

Ne pokazuje brzinu i onda ne pokazuje potrosnju...km/l...procackao i radi...kontam da se to onda zaćepi često....pokazuje trenutnu potrosnju...