YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Imas dosta videa po netu pa pogledaj malo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Vozim iza Sharkova...sporije ne može.. :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ti vaši Hetl su odlični, samo takva u zadnje vreme viđam, i suzuki. Nego zašto imaju crnu kapu Yamahe?
Naidju krize, drukcije grize...

ZeroCool

koliko sam ja upucen novi model getl ima kape u crnoj boji

nele01

Citat: ossa  u Listopad 02, 2022, 12:04:26
Ti vaši Hetl su odlični, samo takva u zadnje vreme viđam, i suzuki. Nego zašto imaju crnu kapu Yamahe?

Sa plavom kapom je bio F40GETL, a sa crnom kapom je F40GET1L, to je taj novi.(40/70)
F40HETL je (40/60), i on je standardna Yamahina boja.

jurajurajura01

Kazu da voli visoke obrtaje

maverick

Voli voli...nma tu greske  :clap2:

ZeroCool

jurajurajura01

jurajurajura01

U intercarsu 80kn i gore ima na sebi za gedoru da se odvrne i zasarafi

maverick

Imas i onaj bez tog nastavka...iskreno ja nisam ni mjenjao vec sam dva puta isao u ovlašteni ali ove godine cu sam...kad zavrsi sezona...Nisam nikad ni uzimao takav filter  :sha:

jurajurajura01

Isti ko i obicni samo je lakse za skinit i stavit drugi jedino sam ga zbog toga uzeo
A sto se ovlastenog servisa tice sam radim jel u sezoni a meni je sezona pocetak 10mj pa do 3mj ako skupim vremena eto mene preko 300 sati a da tri puta idem u servis po par sto eura svaki puta nema sanse ostane mi za dobar stap ili rolu sto bi njima platio

maverick

mossi

Ja servis radim sam.
A filter koristim original, kao i sva ulja.
Ključ za filter mora ovakav čeoni, ako ne može rukom da se odvrne. Za one lančane nema mesta. Ovaj nastavak ide na gedoru i odličan je.

Jedino je tesno i uvek malo ulja iscuri pa napravi nered, više vremena potrošim brišući motor nego sama zamena filtera.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Novi igrač na terenu