YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ona tvoja Honda je bila krasan motor. Koliko pamtim po slikama tu je bilo pecanja po gadnoj kiši,snjegu do nožnih članaka u čamcu i par cm na njenoj kapi pa te uvjek kući vratila..a i išao je taj tvoj komplet.Ne kažem kao laik da je yamaha lošija al Honda mi na slikama izgledala manja,ljepša nekako.

SMT

Slazem se sa tobom... ta kilaza motorq bolje ide na ovo moje korito! trim je jedino mogao biti bolji, tj polozaj istoga... Ali ok... odradila

S druge strane, ne kajem se ni malo za tu zamenu... Motor 5 god star sam zamenio za nov motor uz malo doplate! Iz tog ugla je to ok... nadam se samo da je ovo neka glupost, prosto nemam vremena za servisere, garancija i ostale zajebancije...

SMT

Daj neka neko okaci sliku rezervnog kljuca, kako to izgleda...

Ja sam to ozgleda negde zagubio... da vidim sta da trazim...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

On nema onu okruglu gumu kojom inaces zakrećes kad pališ. S druge strane imaš broj po kojem možeš naruciti drugi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Izgleda sam resio...

Samo da obradujem fanove Yamahe, da je jos živa... ono sto je "štucnula" jedan dan izgleda je bila prolazna kriza... radi kao sat bez bilo kakve intervncije... ja sam isao na onu seljacku varijantu, gas do kraja ceo dan!

maverick

Drago mi je da si riješio...sliku sam ti obrisao da se slučajno ne naljutis jer takav ključ se moze pod tim brojem naruciti na ebayu pa ti netko popali čamac bez veze...kontam da ce ti trebati jos neko vrijeme pošto voleš da pecaš  :stripii:

SMT

Sve 5 batko!

Mislis za mene :hi:

nele01

Citat: SMT  u Listopad 14, 2024, 08:19:37 Izgleda sam resio...

Samo da obradujem fanove Yamahe, da je jos živa... ono sto je "štucnula" jedan dan izgleda je bila prolazna kriza... radi kao sat bez bilo kakve intervncije... ja sam isao na onu seljacku varijantu, gas do kraja ceo dan!

Sad si u godinama kad pocinje da se stuca. Sve je to normalno.  :stripii:

maverick

Uozbilji se Nele...Jovo je jos uvijek momak na glasu  :stripii:

SMT

Ja bi to ovako rekao, nekad bili PETLOVI... Sada HETLOVI...

maverick

ZeroCool

Moja nova igracka stigla.... dvojba radit konzolu ili opet na rucku?  :stripii:

Dukson

Cestitke!
Ako se puno premjestas i aktivnije varalicaris, mislim da je rucka najbolji izbor. Upravljanje camcem jednom rukom dok u drugoj drzis stap je jednostavno neizvedivo (ili tesko izvedivo) bez rucke. I jos povrh svega koliko konzola oduzme dragocjenog mjesta na camcu, meni nije bas neka teska matematika zakljuciti da je rucka jedini pravi odgovor :)
Evo nakon dvije godine rucke na istom motoru mogu reci da nisam pozalio ni sekunda tu opciju, a vozim u komadu  i po 70-80 km u jednom smjeru.

Ako volis varalicariti u spustanju/rinovanju, onda je rucka pobjeda uz koristenje trolling switcha - doslovce (bar na Dravi, a vjerujem da bi i Dunav funkcionirao isto) se mogu "usidriti" kao da imam Minkotu i potvrditi mjesto kojim zabacom ekstra.  To je doslovce neizvedivo s komandama i konzolom.

maverick

Ja imam konzolu i reci cu prednosti...Zimska voznja...poprilično se dobro smjestiš iza vizira...ne ubija te vjetar...u kombinaciji s dobrim biminijem vozis i kad je kiša...Voznja na volan je ono..kao auto...pališ vozis sve je pregledno...da se i sonar u komponirati tu u blizini...e sad najveca mana je taj prostor kojeg zauzima...ja bih volio da ga imam vise pa da mi cijeli čamac bude spavaona jer ja imam madrac na napuhavanje i spavam u čamcu...Realno moja konzola bi mogla biti veca a i ova mi smeta  :stripii:   Mnogi koji nemaju konzolu bi željeli a mnogi koji je imaju s vremenom im podje smetati kao recimo ja naprimjer  :stripii: