YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

peeking emojis
Da se pridružim ekipi😀Više slika kada ga montiramo na čamac

Dukson

Cestitke Tico!
Ocel bit na ruku il na kotur? :)

Tićo

Citat: Dukson  u Lipanj 19, 2024, 12:16:42 Cestitke Tico!
Ocel bit na ruku il na kotur? :)
Na ručku je😀

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

proba je izvrešna. Ja sam i više nego zadovoljan😀

maverick

Motorčina je to  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ide pomalo...kako je bilo prije ...nije ovo ni puno radnih sati

Scarra

Uskoro se priključujem ekipi 😁😊🍻🎣

Dukson

Cestitke Skar :)
Nego, kako to da na rucki nema kontrola za trolling? El su negdje dalje stavili pa ne vidim?

Scarra

Duks nema je zato što ju je skinio majstor - u prijevodu došla ručka s pokidanom tipkim za trim , zato i čekam da spustim čamac , samo se ta plastikica čeka iz Zg, znaš da ja moram biti baxuz 😁🤣

poslao majstor i neke slike na čamcu ...

maverick

Čestitam...a trebaće kaciga kad budes jurio...a jesi rijesio visinu zrcala

Scarra

zrcalo podignuto ,JP stavljen , još se mora izdići motor sa JP al to ću kad preuzmem čamac 😁

pajdo77

Ja se za vikend vozio u Bladeovom pa to ide ko zmaj sa 20 ks,ovaj mi ovako iz daleka izgleda sličan a gore tri puta jači motor. Ja bi se ko suvozač vozio jedino sjedeći na patosu. Tu mora da je heben propuh a zna se šta je ubica br.1 u našem narodu,na patos i kožuhom se zagrnuti za ne daj Bože :stripii:

Scarra

propuh je zeznuta stvar  :laughing7:

stigla je taman i pokrivka za motor,uzeo direkt sa njihove stranice  :headbang: 

mossi

Da malo ažuriram informaciju od prošle godine. Gašenje i nestabilan rad, definitivno je bio posledica osinjaka koje se formiralo na i oko usisa za vazduh, i to ne na kapi nego na samom usisu za motor.

Ove godine mi se desilo slično kad sam upalio motor sa ceradom za motor koja nema ventilacione otvore. Skidanjem cerade odmah je sve proradilo kako treba.

I dalje nemam spoljni filter goriva.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk