Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

+ radne akcije za Ðakovo i ovisi koja je udruga u Brodsko posavskoj zupaniji

Mornar Popaj

Bome ja se još uvijek ne mogu prijaviti u mribic
U gornju kućicu pišem OIb
U doljnju broj dozvole
Probao sam i HRV+broj dozvole, probao i bez toga
Probam sa drugom dozvolom i neće
Stalno mi izbacuje pogrešno korisnično ime ili lozinka

Mobitel je Iphone X

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

nekinho

Jel to tvoje čudo radi na Androidu? Ne znam osobno, ako je onda ne bi trebalo biti problema...
Gore pišeš OIB a dolje HRV....... ( Znači iza slova HRVodmah broj od 13 znamenki)

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

nekinho

Na papirnom izvatku (printanom na A4 papir) koji su ti dali piše SERIJSKI BROJ : HRV.......
To upiši u donju rubriku  :hi:

Mornar Popaj

Upisano, i gle čuda radi.
Znači broj dozvole koji piše na dozvoli, ustvari nije broj dozvole. Pa ovo je tragikomedija

nekinho

Lega a što smatraš pod broj dozvole? I koji broj i gdje gledaš?
Ako misliš o šesteroznamenkastom broju XXXXXX na novoj kartici odnosno uvjerenju, to nije broj dozvole;
to je broj uvjerenja o položenom ribičkom ispitu i to nije dozvola za pecanje nego samo uvijet da ti mogu
izdati dozvolu za pecanje. Sama dozvola ove godine je elektronski zapis koji ti u vidu A4 dokumenta šalju
na tvoj mail ili ti u mjestu kupovine dozvole isti isprintaju kao potvrdu da su te uveli u elektronski sustav.
:hi:

nekinho

Ali ne brini, nisi jedini koji se nije mogao spojiti i imao identične probleme prilikom ulaska u mRibic.
Baš gledam net masa ljudi u komentarima na aplikaciju spominje isti problem i vjerojatno mnogi
ukucavaju baš taj broj koji si i ti spominjao i naravno da ne mogu u aplikaciju. Problem je po meni
što su kreatori aplikacije (resorno Ministarstvo i savez) loše informirali ribiče ili objasnili koji broj i
gdje se isti nalazi, a po meni i taj broj je mogao možda biti manje kompliciran i vidljiviji

Mornar Popaj

Lega, vadim dozvolu svake godine i to ne jednu, nego više njih, i na svakoj, sa prednje stranje piše broj dozvole nr.xxxxx kao što na osobnoj iskaznici ili putovnici priše broj iste.

Nije ni čudo da se ljudi nemogu prijaviti, kad u aplikaciji piše ukucaj jedno, a u praksi moraš ukucat drugo.
Za vukovarsko srijemsku sam to dobio na mail, za osječko baranjsku nisam uopće dobio i neznam koji koji mi je taj HRVbroj
Moram se raspitat da nebi imao problema na Dunavu.

IvanOs

Za one koji nemaju informaciju aplikacija e-Ribic ne radi na mobitelima koji imaju Android manji od 6.1. Svi stariji mobiteli mogu skinuti aplikaciju ali ona ne radi.
To nisu znali ni u ministarstvu dok se veliki broj ribiča nije žalio.
To dovoljno govori o kvaliteti njihovog rada.
Oni misle da svi voze Audie kao oni pa da i svi ribiči imaju najskuplje mobitele.

Evo odgovora iz ministarstva:

Podrska Mobilno Ribarstvo

Uvidom u android sustave sa verzijama prije 6.0, ovisno o google postavkama i ovisno o uređaju, Android sustav se ne može spojiti na novije tipove sigurnosnih certifikata. Trenutno radimo na rješavanju tog pitanja, nadamo se da ćemo izdati nadogradnju mRibic aplikacije u skorašnje vrijeme koje bi riješila taj problem pristupa sa starim Android sustavima.
kada bi pametniji uvijek popuštali budale bi vladale svijetom !

alex7777

Za vukovarsko srijemsku sam to dobio na mail, za osječko baranjsku nisam uopće dobio i neznam koji koji mi je taj HRVbroj
Moram se raspitat da nebi imao problema na Dunavu.
Ako je nisi dobio na mail onda te nema u sustavu kao da ju nisi ni izvadio zovi tamo da vidis ko je sta shebo  :hi:

Rap

Nije li HRV broj isti (broj uvjerenja) a u aplikaciji ces imati dozvole i prijavljujes se na onu gdje ces loviti.
Prosto ko pasulj

alex7777

Nije , korisnicko ime je OIB a zaporka je broj dozvole  nema veze niti jedan broj sa uvjerenjem

Mornar Popaj

Da budem precizniji
Broj dozvole za ribolov, koju smo dobili na mail i broj dozvole koju u kartonskom obliku dobiješ u ruke se razlikuju.
Onaj elektronski počinje sa HRV plus još 13 brojeva
Kartonska dozvola plave boje ima 5 brojeva

Prijavljuje se sa oibom u gornju kućicu
I brojem elektronske dozvole HRV plus 13 znamenki u doljnju

alex7777

a di si ti dobio dozvolu u kartonskom obliku ?