Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mozda Mornar misli na člansku iskaznicu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Bravo Mario, na to sam mislio i moram priznat da sam pobrkao člansku iskaznicu i ribolovnu dozvolu.
Što svakako nije isto

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

nekinho

Garofeeder

Hoce u spamu zavrsit. I attachment nema .pdf extenziju, pa ju PDF reader ne prepozna...

IvanOs

Rješenje za one koji imaju starije mobitele i aplikacija e-Ribic ne radi. Jedino moraju imati dostup internetu na mobitelu. Ako nemaju internet to im mogu napraviti mlađi koji to prebace putem bluetootha i aplikacija normalno radi i ne treba im pristup internetu za daljnje korištenje.
Provjereno.

Uputstvo:
Otvorite adresu u pregledniku ( Crome ili dr.) na mobitelu na adresi:

mRibic | https://slatkovodno.ribarstvo.hr/mribicweb/index.html

gdje se nalazi mRibic aplikacija za rad u pregledniku, ta aplikacija se također može postaviti na mobilni uređaj i za rad bez interneta.

Unutar Vašeg preglednika odaberite tri točke u desnom gornjem kutu i tamo iz padajućeg izbornika odaberite opciju "dodaj na početni ekran".

Ta opcija će instalirati aplikaciju na početni ekran od Vašeg mobitela i potrebno je prijaviti se unutar nje kako bi se skinuli ovlaštenici i popisi riba. Nakon toga se možete služiti aplikacijom.

Možda nekome pomogne da riješi probleme s prijavom a ima mobitel s Androidom starijeg datuma.
kada bi pametniji uvijek popuštali budale bi vladale svijetom !

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gledao sam tu reportažu,peckare u luci.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

pajdo77

Heblo ih to HRV prije onih silnih brojeva. Tri sata sam ja tu nešta upisivao dok nisam nadoišo. Probao i ime upisat..da vidi da sam to ja pa neće :stripii: a ono mi usfalila ta tri slova. Sad pošto mi je mob na izdisaju ako budem morao ovo sve ponoviti i sa idućim a već sam zaboravio šta sam maloprije radio ima da dobijem osip.

Mornar Popaj

Dobar si,
ja sam tri tjedna mudrovao šta i kako, uvjeren da je broj od članske ustvari broj od dozvole

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Dok sam bio u društvu tamo par penzića. Ne pada napamet niti jednom skidati tu aplikaciju. Činjenica je ono što smo prije pričali,neće ljudi kupovati mobitele u vrijednosti par tisuća kuna,nema se a i sa starima se većina zna samo javiti i pozvati nekoga. Kažu tko nas treba provjeriti nek nas nađe i vidi jesmo li u prekršaju,dozvolu smo izvadili a on nek piše šta hoće. Imaju pravo.

joker

Kod mene koliko sam cuo je druga situacija.mladi se trebaju prijavljivati a stariji netrebaju tako da neki trebaju a neki ne.a po meni ili svi ili niko.al mi se cini da ce to trajati sve skupa par mjeseci i nakraju nista nece biti od toga teraj po starome.apsurd imas elektronicku dozvolu i jos uz to moras nositi isprintanu na a4 papiru sa sobom za manje upucenije ribocuvare.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

miha

Citat: joker  u Travanj 22, 2021, 06:11:44
Kod mene koliko sam cuo je druga situacija.mladi se trebaju prijavljivati a stariji netrebaju tako da neki trebaju a neki ne.a po meni ili svi ili niko.al mi se cini da ce to trajati sve skupa par mjeseci i nakraju nista nece biti od toga teraj po starome.apsurd imas elektronicku dozvolu i jos uz to moras nositi isprintanu na a4 papiru sa sobom za manje upucenije ribocuvare.
.... ma da  :stripii:.....stariji od 50  :oussama-bin-laden: :flasica: :pije:

pajdo77

Ona plastična potvrda o položenom ribičkom ispitu je priča za sebe. Kaže mi lik u društvu da ju negdje spremim i čuvam.nema ju potrebe nositi sa sobom jer u papirnatoj dozvoli piše njen broj. Uzeli nam po 100 kuna za tu plastiku da negdje skuplja prašinu. Naša posla.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Dunavski vuk

Prvo da pojasnim malo, a onda i upozorim na neke činjenice i stvari koje su se počele odvijati.
Plastificirana kartica(UVJERENJE) vam ne treba na vodi, ne treba ni sama dozvola, nego samo papir koji ste dobili u društvu ili na mail. isprintati ga, staviti u novčanik i to je to. Na njemu piše sve što ribočuvarima treba. Jesu li nam uzeli 100 kn bespotrebno jesu, to je sad drugi par opanaka. Samo da riješimo dileme jer je ovo jedina prava istina. Možete nositi sve, ali i papir je dovoljan s maila/koji ste dobili. Aplikacija nije potrebna, i nema potrebe za prijavom. Propali projekt jer je ministar odobrio par miliona gdje je svom nećaku dao da radi aplikaciju te tako su oprali lovu. Sve gluposti oko aplikacija stavite po strani. Niti jedan ribočuvar vas neće zajebavat oko toga OSIM ukoliko ne dođe s inspektorom na vodu. To se desilo u mojih 10ak godina otkad pecam NITI JEDNOM.sportski sam ribolovac, obilaze me ribočuvari svako malo. Stoga ne vidim čemu panika već mjesecima oko toga. .. Uostalom za sva pitanja nazvati savez, ministarstvo, obližnjeg ribočuvara ili društvo. Nadam se da su neke stvari pojašnjene.bistro

Debeli šef

za službeno korištenje aplikacije i stavljanja na snagu podzakonskih akata čeka se jedino potpis iz ministarstva, koliko znam još nije došao ali hoće.