Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Ispada da ne, treba ti broj položenog ispita, ako sam dobro shvatio.   :mt1032:

ĆIĆOK

Da jer u aplikaciju za kupnju ribolovne dozvole moraš uijeti broj novog ispita jer inače ne možeš završiti kupnju.

No

maverick

Citat: No  u Prosinac 31, 2020, 16:54:15
:sha: broj ispita nije isti?

Na staroj iskaznici imas no broj ..tj je staria  na novoj imas serijski broj obrasca uvjerenja i nisu isti...tako da svakako treba novi...koliko ja kontam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Da treba taj novi broj jel to uvjerenje ju ujedno i karta koju će očitovati putem skenera.. zato i vrijede još stare karte jel nešto šteka u sustavu  :occasion14:

tica

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

Rap

alex7777

Izgleda da ce bit puno manje komplicirano nego se pirilo u zadnje vrijeme  :takoje:

im84

Znaci tko nema mobitel, pametni teelfon, email, nek si pq
#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

Citat: Greys  u Prosinac 31, 2020, 20:50:32
Znaci tko nema mobitel, pametni teelfon, email, nek si pq
A nije Greys upravo suprotno eo sad sam prico sa ljudima ribocuvar ce ti proverit preko tog famoznog uvjerenja dali imas dozvolu i to je to a mozes koristit i to preko moba ako ti se da tipkat  :stripii: :uf: a mozes si je i isprintat  :takoje:

alex7777

eo odgovora koji sam dobio prije 5 minuta
Npr. želite kupiti ribolovnu dozvolu u šrd xy . Javite broj uvjerenja o položenom ispitu, uplatite cijenu dozvole na IBAN društva i mi vam na vaš mail dostavimo dozvolu. Takva dozvola nije uvjet za pecanje, jer će ribočuvar putem vašeg uvjerenja utvrditi, provjeriti da ste kupili dozvolu. Poslana dozvola je uvjerenje za vas da ste kupili dozvolu !

dravski pecaros

Pa to vam ja pišem stalno na uvjerenju ima barkod i to je najbitnija pojedinost sve preko toga ide

tica

Citat: alex7777  u Prosinac 31, 2020, 21:04:35
eo odgovora koji sam dobio prije 5 minuta
Npr. želite kupiti ribolovnu dozvolu u šrd xy . Javite broj uvjerenja o položenom ispitu, uplatite cijenu dozvole na IBAN društva i mi vam na vaš mail dostavimo dozvolu. Takva dozvola nije uvjet za pecanje, jer će ribočuvar putem vašeg uvjerenja utvrditi, provjeriti da ste kupili dozvolu. Poslana dozvola je uvjerenje za vas da ste kupili dozvolu !
Hoces rec....da recimo moj stari,koji je internetski nepismen i nema e-mail,preko opce uplatnice uplati iznos dozvole drustvu...i to je to.A to da je platio dozvolu ce bit vidljivo kada recimo ribocuvar skenira njegovo uvjerenje o polozenom ispitu.
Po tome kod sebe ne mora imati nikakav "papir".

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

alex7777

dali ce ici bez mail-a neznam al ostalo sto si napisao da , a nije problem napravit mail ako zatreba radi samog rituala