Izdavanje dozvole za slatkovodni ribolov

Autor maverick, Prosinac 29, 2020, 20:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Garofeeder

Debeli šef

pita lik što ako nema signala ili nema smartfon?
odgovor:
Citat:Za gospodu koja nemaju interneta ili pametni telefon, mogu javiti nekome kod kuće da im unesu očevidnike preko web preglednika.
😁😁😁

Debeli šef

i da, aplikacija radi offline, tako da ulov možeš upisati i ako nemaš signala. ako te zaustave i kontroliraju pokažeš im da si upisao a na server se mribic spoji naknadno i pošalje.
super, ne trebaju mi tarife sa internetom na smartfonu. lajao sam bezveze za to. sve odradim doma na wifi-ju.
barem za sada.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Debeli šef

ma je, sve me bilo strah ako se spojim na srbiju, a oko apatina je to redovito jer je naš signal koma, koliko mi može naplatiti promet? iako je količina prometa za mribic mizerna, uvijek se nešto na mobu spaja i skida zakrpe i slično.

ostalo je još nešto problematično, a to je višednevni ribolov i prijava ulova u istom.

šajzika

Nemoj ni pomisljat na roaming podataka sa srbijom. Ako se dobro sjecam. 1mb je oko 10ak eur.
Meni ostao aktivan roaming jer u Eu nema naknade, ušao u Šid i javio mi temp Šida, odmah sam ugasio roaming i dobio 45kn :stripii:
Audentes fortuna iuvat

madmax

Postoji opcija na mobitelu, da se može isključit roaming

Debeli šef

Citat: madmax  u Veljača 15, 2021, 10:22:17
Postoji opcija na mobitelu, da se može isključit roaming
naravno, isto tako je aplikacija procijenjena na apple storeu kao toliko jednostavna da s njom upravljaju već i djeca od 4+ godina.
:stripii:

baka

Nešto si mislim, što bi se dogodilo kad bi napravili cirkus do kraja i stalno se prijavljivali da smo na pecanju, kad bi se ta aplikacija zatrpala bezveznim podacima, da li bi onda dobili kaznu što smo se prijavili, a nismo ni otišli na pecanje.

Probudiš se ujutro, i poslije umivanja, doručka prijaviš pecanje, pa ti se kao ne da ići , pa poslije opet, pa ti je navečer dosadno i ti se prijaviš jer 'ko zna možda i odeš koji put zabaciti :dontknow: :tongue3: i tako svaki dan 10-20 puta, koliko vidim to nije zabranjeno.

I tako stiže nekoliko tisuća prijava dnevno sve po pravilu  :tongue3:, ostalo bi samo pitanje dana kada bi ukinuli tu aplikaciju!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

dravski pecaros

Citat: baka  u Veljača 15, 2021, 15:53:48
Nešto si mislim, što bi se dogodilo kad bi napravili cirkus do kraja i stalno se prijavljivali da smo na pecanju, kad bi se ta aplikacija zatrpala bezveznim podacima, da li bi onda dobili kaznu što smo se prijavili, a nismo ni otišli na pecanje.

Probudiš se ujutro, i poslije umivanja, doručka prijaviš pecanje, pa ti se kao ne da ići , pa poslije opet, pa ti je navečer dosadno i ti se prijaviš jer 'ko zna možda i odeš koji put zabaciti :dontknow: :tongue3: i tako svaki dan 10-20 puta, koliko vidim to nije zabranjeno.

I tako stiže nekoliko tisuća prijava dnevno sve po pravilu  :tongue3:, ostalo bi samo pitanje dana kada bi ukinuli tu aplikaciju!
.

Ali ništa ti njima sa tim nepraviš pomutnju... Koliko ja kužim aplikacija je kao server sa kojega u određenom trenutku ribočuvar može skinuti podatke koji mu trebaju..ne dolazi njemu obavijest da se ti odjavljuješ i prijavljuje...

baka

Ma nema veze to uopće s ribočuvarom i kontrolom, bit je samo napraviti sprdačinu od toga  :tongue3:, da uvide kakve su to budalaštine s kojima nas bombardiraju, a i baš me zanima što bi bilo kasnije kad bi možda htjeli koristili sve te podatke  :uf:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ps

Trazi vraga, kada vide koliko se ide na pecanje iduce godine dizu cijenu za 200-300 kunica :stripii:

DJ17

Kolko smo postova napisali u ovoj temi na forumu a i opcenito FB,uzivo... i kolka se prasina digla oko gluposti s dozvolom (koju legalno platis (ne malo) 500kn i drzis ze svih propisa i opet izmisljaju nesto novo) da smo se toliko svi skupa s HSRSom zauzeli oko borbe s krivolovcima (najvise strujom) imali bi u HR Ebro...bila bi na vodi uzivancija...jbg. :icon_scratch:

alex7777

e danas sam pogledo cak i prijavo se preko kompa na mRibic i to dvaput  :stripii: dobro je to sto nemoras pisat na kojem si kiloetru dunava nebi se cudio da je tako al eto nije
nadalje: kako cu prijavit ulov kad nemam pametni telefon imam ovaj glupavi  :stripii:
neko je vec napisao slicno ili isto , sta bi se desilo kad bi se ujutro prijavio i odjavio 28 2  :sha: :evil6:
i dalje smatram da je to totalno bezpotrebna stvar i zagorcava pecarosima uzitak pecanja  :hi:
jos malo morat cemo imat sekretaricu u camcu ( nekom bi i pasalo to)  :rofl2: :rofl2: