Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Citat: rj  u Prosinac 02, 2014, 08:06:06
jel se "kližu" ?
Kako misliš jel se kližu,na ledu ili kako,ili po mokrom limu.....????????

maverick

Po limu...po zaledjenoj plastici
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Iz mog iskustva mogu reći da mi se više kližu ove -50 (demar) nego -30(lemigo ) jer su dosta mekše ove za manji minus!

rj

nešto kontam da bi se te čizme trebale prodavat u kompletu sa plutajučim odjelom  :rofl2:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rajo

Citat: rj  u Prosinac 03, 2014, 12:17:23
nešto kontam da bi se te čizme trebale prodavat u kompletu sa plutajučim odjelom  :rofl2:  :stripii:
U kopletu sa imax-om nenadhebive  :stripii:
Doslovno izletiš iz vode , daban mi svjedok  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

daban1

Tebe neće Rajo ni voda koliko si ružan :bootyshake:

mata postar

imao sam ove do -30c, ali im probusio. sad sam uzeo demar -50c, odlicna stvar mi se cini na prvu to sto je unutra 100% vuna

joker

ljubi ga majka ko je izmislio te cizme
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mossi

šajzika

pa imas u nasem kapitalcu par modela  :hi:
http://kapitalac.com/catalogsearch/result/?q=demar
Audentes fortuna iuvat

mossi

alexdja

I šta na kraju savetujete za teške minuse i celodnevna pecanja?  :icon_scratch:

Uzeo bih nešto kvalitetno, da bude toplo, da se ne znoji noga i da potraje koju godinu...

Nema više divljeg bučka. :no:

TonyC

miha

Citat: alexdja  u Prosinac 14, 2015, 14:07:32
I šta na kraju savetujete za teške minuse i celodnevna pecanja?  :icon_scratch:

Uzeo bih nešto kvalitetno, da bude toplo, da se ne znoji noga i da potraje koju godinu...
vidi na Kapitalcu ima nekih zanimljivih čizama....

maverick

Imam 4-5 pari razno raznih čizama...sto se tice pecanja iz čamca...zakon su lemigo do -50...sve ostalo je na spram njih nula....ali nisu za hodanje duze od 5 metara jer se noga uznoji...
Znaci dodjem na čamac...sve stvari raspremim , upalim motor i kad trebam kreniti na vodu obujem čizme i idem...kad idem s obale onda je druga stvar...kreces se i onda moze proci svsta . Ili opcija da si kupis grijace kao sto je tonyc...i opet si u opasnosti od preznojavanja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"