Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

Nemam lemigo ali su skoro identićne isto proizvedene u poljskoj isti patentni broj vjerojatno i napravljene u istoj tvornici nešto manja cijena nosim ih već par godina i vani i u čamcu imao sam ozbiljnih gležnjaća i gojzerica u cijeni plus dvijesto eura ali ove čižme su se u čamcu pokazale bolje

dravski pecaros

Mljeveni

Ovo je stari model i citam da su odlicne za hladno vrijeme i biti na camcu

Ali njih vise nema nigdje za uzeti

Pa me zanima da li je ovo novi model (mada nemaju isti naziv, stare su off road a nove winter) i da li ih netko ima, pa da napise neki osvrt na njih

madmax

Kako se bliži sve hladnije vrijeme, mislim da je u redu uzeti nešto za noge.
http://venatio.hr/cipele-gojzerice/2989-cipele-mil-tec-tactical.html
Ove mi recimo kao odgovaraju(nisam ih probao na noge da mogu reći da odgovaraju) i cjenovno i sve.
Eh da najčešće ih nosim po klanjima, do trgovine, naravno na pecanju, ali ne u čamcu nego s obale, kad se snijeg čisti, po šumi i tako.
Volio bih da su kožne, duboke ili visoke kao ove na slici, naravno da ne propuštaju vodu, vjetar.
Ima li neko takve ili slične?

7 rem mag

Jel ima kakva preporuka za visoke čizme(one do prsa), neopren ili drugi materijali? Kod nas u Ng ima jedino nekakav Behr, neopren, 750 kn. Hvala unaprijed!
Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

Dunavski vuk

Citat: 7 rem mag  u Rujan 21, 2022, 09:52:51
Jel ima kakva preporuka za visoke čizme(one do prsa), neopren ili drugi materijali? Kod nas u Ng ima jedino nekakav Behr, neopren, 750 kn. Hvala unaprijed!

Ništa behr i fox i te drke. Na prvom mjestu original wadersice, na drugom trakker(topfishing) i onda mozda fox ili nesto drugo. Razlikuje se u cijeni naravno 500tinjak kuna ali se razlikuje i u kvaliteti, i u izradi, i u naramenicama.

maverick

Dolazi zima...obecao sam sam sebi da zimskog pecanja vise nema...vjerojatno cu ponekad slagati ...ljudski je...Furam godinama one lemigo cizme...ne znam koje su po redu...Ove godine trebam neke nove...iste takve...mozda ? Mozda ima nesto toplije...nisam pratio ove stvari zadnjih godina...Uvjeti su jednostavni...samo da su tople...za čamac...ne hodam...sjedim...Bilo bi lijepo da ima u Kapitalcu ili nekoj radnji blizu da mogu isprobati...nije mi ni Srb daleko...skocim probam pojedem sladoled i nazad...Svaki savjet je dobro dosao  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Vidio neke u Deonu u Apatinu, sad kakve su ne znam još su na nekoj akciji
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

pajdo77

Ako su ti do sada valjale Lemigo uzmi iste te i mir. Čemu mjenjati nešto čime si godinama zadovoljan? Ajd,odjela se tj materijali mjenjaju tjekom godina pa tu vjerovatno ima mjesta za nešto novo pronaći.

No

Citat: maverick  u Rujan 24, 2023, 14:17:35 Dolazi zima...obecao sam sam sebi da zimskog pecanja vise nema...vjerojatno cu ponekad slagati ...ljudski je...Furam godinama one lemigo cizme...ne znam koje su po redu...Ove godine trebam neke nove...iste takve...mozda ? Mozda ima nesto toplije...nisam pratio ove stvari zadnjih godina...Uvjeti su jednostavni...samo da su tople...za čamac...ne hodam...sjedim...Bilo bi lijepo da ima u Kapitalcu ili nekoj radnji blizu da mogu isprobati...nije mi ni Srb daleko...skocim probam pojedem sladoled i nazad...Svaki savjet je dobro dosao  :ok:

Lemigo Vermont

maverick

Citat: pajdo77  u Rujan 24, 2023, 16:01:25 Ako su ti do sada valjale Lemigo uzmi iste te i mir. Čemu mjenjati nešto čime si godinama zadovoljan? Ajd,odjela se tj materijali mjenjaju tjekom godina pa tu vjerovatno ima mjesta za nešto novo pronaći.

Jbg starim...trebam neke toplije  :stripii:  Cuo sam da su vermont bolje i da su za veci minus
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Vermont su provjereno dobre

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick