Big Foot Ultimate by Slave

Autor Slave, Ožujak 15, 2021, 22:07:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

marina1983

Brze ide po sitnim talasicima nego kad je voda  kao staklo. :takoje:

Slave

Citat: marina1983  u Svibanj 03, 2022, 20:55:43

Moguće, testiraću... eto izgovora sutra za izlazak na vodu  :stripii:

maverick

Kad sam bio u  yamahinom servisu , jedan od servisera mi je rekao da moja yamaha 40/60 nema cistih 60 vec 58,5. Na to mu je drugi rekao da nadje gdje to piše i zasto je tako. Onda se rasprava povela medju njima dok nisu dosli do mape...onda su utvrdili da je i jedna i druga mapa ista. Nas serviser u Os tvrdi i to mi je i pokazao da su parametri isti. Cak sam naisao na podatak da su dizne razlicite ali nisu...Sad ima li konj vise ili manje , ne bitno. Čak sam dobio i ponudu da mi stave novu mapu pa cu imati konja ili dva vise od 60 pa nisam bio zainteresiran...Mislim da su kod honde spominjali i ispuh ali na vanjskim forumima na oba motora je isti kataloski broj...Tako da od ovih Zerovih 55 je sigurno drukcije ali ne bih se kladio koliko točno . Jos jedan podatak...na Elanu gt 402 ima cista yamaha i ova 40/60...oba idu isto u kilometar i isto trose...motori su generacija prije moje yamahe...To se moze pogledati ako koga zanima čisto radi uporedbe...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Svibanj 03, 2022, 21:23:30
Kad sam bio u  yamahinom servisu , jedan od servisera mi je rekao da moja yamaha 40/60 nema cistih 60 vec 58,5. Na to mu je drugi rekao da nadje gdje to piše i zasto je tako. Onda se rasprava povela medju njima dok nisu dosli do mape...onda su utvrdili da je i jedna i druga mapa ista. Nas serviser u Os tvrdi i to mi je i pokazao da su parametri isti. Cak sam naisao na podatak da su dizne razlicite ali nisu...Sad ima li konj vise ili manje , ne bitno. Čak sam dobio i ponudu da mi stave novu mapu pa cu imati konja ili dva vise od 60 pa nisam bio zainteresiran...Mislim da su kod honde spominjali i ispuh ali na vanjskim forumima na oba motora je isti kataloski broj...Tako da od ovih Zerovih 55 je sigurno drukcije ali ne bih se kladio koliko točno . Jos jedan podatak...na Elanu gt 402 ima cista yamaha i ova 40/60...oba idu isto u kilometar i isto trose...motori su generacija prije moje yamahe...To se moze pogledati ako koga zanima čisto radi uporedbe...

na mom camcu probana i cista 60 i 40/60 razlika se bas osetila....zato mislim da nije isti motor u pitanju iste snage

retfala

Citat: marina1983  u Svibanj 03, 2022, 20:55:43

Bio mi glupo to nekom ispricat jer bi  rekli da sam totalno poludio. Najecu brzinu sam postigao bas po takvim valovima. Ima nekakve logike u tome , jer valovi izbacuju camac iz vode i drze ga visoko u zraku pa nema veliko trenje po povrsinini

marina1983

Upravo tako . Čamac kao da lebdi nema porebe da se meri  , jednostavno osecas razliku u brzini.

ALU-bel

Po tim sitnim valovima se dobije još od 2-3 km...mjerio više puta.
Ali moraš imat JP inace ništa od brzine... :stripii: :stripii: :stripii:

marina1983

alexdja

Što kaže drugar Dane...

Po "turpiji" ide najbrže...
       Nema više divljeg bučka. :no:

alexdja

Citat: marina1983  u Svibanj 04, 2022, 12:34:04
To se valjda podrazumeva  :stripii:

Sad ćeš morati da se igraš i sa trimom, ne samo sa visinom...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Slave

Danas izašao na vodu, sve savršeno samo još da se dalo nešto upecati  :uf: Nema veze, važno je biti na vodi i uživati.

Slave

Čeka toplije dane. Svašta nešto imam u planu, videćemo šta će biti na kraju... i koliko zetoni dozvole  :stripii:

SMT

Sa čim to glancaš tako?

Ovaj moj izgleda kao da je iz blata

Slave

Citat: SMT  u Veljača 02, 2023, 21:09:18 Sa čim to glancaš tako?

Ovaj moj izgleda kao da je iz blata

Čim sam ga izvadio iz vode i doterao u dvorište pranje peromatom. Jedno sat vremena ako ne i više malo  :uf:  Onda sundjer i šampon neki od kola, pa ispiranje peromatom. Unutra polako sa peromatom i tačno izbija tu prljavštinu iz poda(tih hrapavih pora).

A i da budemo iskreni posle svakog pecanja, kupanja, kad stanem na vez ja ga na brzinu iznutra prebrišem sundjerom to što sam uprljao :eek:

Ako mu peromat ne pomogne, onda mora poliranje.

Slave

Počeli radovi  :uf:
Nisam bio zadovoljan "fabričkim antialginom" kako je uradjeno, pa da se to sredi kako treba.

Skinut motor pa da se krene.

Trenutno stanje:

Smirglanje:

Prajmer:

Drugi sloj antialgina:

Postavka za sonar:

Ima joś stvari da se radi, lagano se napreduje.

PS. Ne radim ja nego majstor iz mog grada :stripii: