Pomor ribe u Karašici

Autor No, Srpanj 30, 2021, 10:02:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

kužim te potpuno i ja sam ogorčen takvim stvarima ali prosvjed bi trebao voditi gradonačelnik sa načelnicima općina a ne neka udruga za koju nitko nije čuo to je sve na lokalnoj upravi i samoupravi imamo prekrasne male vodotoke od spačve ,bosuta, orljave ,lonje, česme,odre a sve su manje više u jadnom stanju

maverick

Ma da...rijetki od nas vole te vode tu prirodu...Mada sam i ja cuo da je s tog lokaliteta koji navodi Mladen...to su u takvim firmamam ucestale pojave...mislim da te inspektore bole kita i za djabe...nikom se ni ne radi u tok sektoru...itd itd...klasicna prica a jedna voda ce nestati na taj nacin...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Bio na prosvjedu i reču par riječi

1. Niko iz ribolovne zajednice Valpovo nije došao...
Nitko ispred ni jednog društva nije bio
2. Sve se zna di ko šta i zašto...
U vodi je utvrđena abnormalna količina amonijaka
3. Najveći krivac su hrvatske vode jel nisu učinile ništa u zadnjih 14 dana koliko ovo traje da se spriječi istjecanje te tvari u Karašicu,nisu ni taj kanal zatrpali znači još uvijek sve utječe u Karašicu

Sve u svemu jedna žalosna priča

miha

Citat: dravski pecaros  u Kolovoz 07, 2021, 20:25:14
Bio na prosvjedu i reču par riječi

1. Niko iz ribolovne zajednice Valpovo nije došao...
Nitko ispred ni jednog društva nije bio
nejdu oni na prosvjede oni idu na SLaninijade .... čiklijade ...likovne kolonije ...večeri poezije na ušču karašice u vučicu ( ili obratno ) ....

mlb

Naslikavao se i gradonačelnik valpova ako sam dobro vidio , ali smješno je da niko nikoga ne proziva a točno se zna ko je za to kriv! Klasika u našoj državi , nema odgovornosti ako imaš lovu!

dravski pecaros

Matko je jedini konkretne korake poduzeo i rekao da se zna koje ali kažem hrvatske vode to trebaju riješiti

pajdo77

Sve kao što sam pisao jučer ili preključer u drugoj temi al vezano za taj pomor i zagađenje. Baba šumom,djeda drumom a ti gledaj gdje ćeš pecati al nemoj slučajno da ne izvadiš dozvolu jer time kršiš zakon dok  je pri ovom zagađenju i pomoru kriva isključivo majka priroda. Ma no coment,Hrvatska je to hebiga. Na kranu će naći da je ta tamna tvar što curi tanin iz lišća koji se otpušta pri velikim temperaturama vode. Ma vidim ko Vidoviti Milan par sana unaprijed.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Danas pričam sa određenim ljudima sve se zna
Podnesena je prijava ali krivac je jako velika i utjecajna osoba i pokušava se zataškati sve...

Dr.Kucin

Evo opet isto veselje kao i prošle godine. 
Ne znaju se razmjeri još, ali ne izgleda baš dobro. Jedna od fotografija je snimljena točno s mosta u Gatu gdje je voda bila sjajna do prije nekoliko dana, djeca su se kupala, labudovi plivali i gdje sam upecao nekoliko šarančića malih i hrpu babuškica što je znak da se voda krenula obnavljati. Ali ništa od toga eto.

https://www.facebook.com/valpovacka.nezavisna.lista/posts/pfbid02igfamFe4tYMjj1GCUTtacmpxC4X1tCibRngoTZhhpSQZKGk9FJBtethDdhrSfnopl?notif_id=1656853801582865&notif_t=comment_mention&ref=notif

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"