Tiger Shark by Mornar Popaj

Autor Mornar Popaj, Rujan 16, 2021, 17:23:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Kako običaji i tradicija nalažu, red je da i ja predstavim svoju novu akviziciju. Kupio sam šarka i novu yamahu f 25 na komande. Sutra već kreće montaža motora i brodske opreme. Pa ću zamolit kolege koji imaju šarkove da ovdje zaljepe pokoju sliku kako izgledaju njihovi ljubimci.
Moj čamac je prethodni vlasnik sasvim solidno uredio, tako da će moji zahvati ipak biti kozmetične prirode.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Lijepo

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

mossi

Čestitam!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Super kupovina. Pratio sam taj camac malo po oglasima i poznam bivseg vlasnika pa znam da je ulozio lijepe novce u njega.

Čestitam na kupovini :hi:
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Nek je sa srećom Tony...da ga lepo koristiš u zdravlju i veselju, i seckaš kulene u njemu  :ok:

Obavezno stavi filter sa separatorom vode, just in case.

:hello2:

maverick

Čestitke jos jednom i ovim putem...kupovina je dobra...i čamac vise manje ima skoro sve potrebno, izbor motora je odličan tako da uzivaces svakako. Ja bih prvo prekrojio tu tendu na način da ti tu u prednjem dijelu stave mali prozor pomocu kojeg ces moci voziti laganini i kad te ulovi kisa...tj da imaš kao neki vizir na samoj tendi , ali taj dio koji ti izvade iz tende ostavi da mozes prekriti taj "prozor" da te ne tuče sunce u potiljak kad sjedis i pecaš..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Hvala na čestitkama, i savjetima, koji su svakako više nego dobrodošli, budući da mi je ovo prvi kruti kabinaš na volan. Imam neki plan da ga još upicanim, pa ćemo to polako u hodu.
Separator sam odmah stavio na spisak, plus svu dodatnu brodsku opremu. Takodjer, trebam sidra, pleteni meredov za čamac itd. Pa je svaka preporuka i savjet gdje kupiti, dobrodošla
A organizirat ću i neku zakusku sa pelinom i kulenom za porinuće i prvu plovidbu, vjerovatno sljedeći vikend, ako sve složimo do tada.
Ne moram Vam pisat kolika je sreća i adrenalin

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Meni je svaki novi čamac neka nova avantura...sigurno ce pecanje poprimiti neku drugu dimenziju u kojoj ces sigurno uzivati na posebaniji nacin nego do sad. Znam da si imao čamac, ali ovo je brze mobilnije...elegantnije itd itd...smislja kakve ces nosace za stapove...uglavnom slatke muke... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Mornar Popaj

Slatke brige
Do proljeća ga dotjeram, pa na proljeće neki fini sonar, da bude točka na i

alexdja

Lepo!

Čestitam!

U zdravlju ga terao!
       Nema više divljeg bučka. :no:

dravski pecaros

Čestitam kolega..dugo i pouzdano te služio  :occasion14:

nekinho

Lega čestitam situaciju, znači li to da prestaješ pecati sa obale?

Dunavski vuk

Čestitam na prinovi u obitelji! Neka te dugo služi!

Mornar Popaj

Hvala bećari
Nekinho kolega, ne prestajem pecati sa obale, samo imam manje vremena za kampiranja od dvije noći.
Ostavit ću si 2-3 takva godišnje, a ostalo jednodnevna pecanja čamcem.