Sportex 2022

Autor nele01, Studeni 04, 2021, 21:09:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Utreniran po propisu

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

dravski pecaros

2026 g

Snaga, preciznost i elegancija – Revolt RS-2 Spin predstavlja novu generaciju modernih i inovativnih štapova za ribolov grabežljivaca u premium kvaliteti.

Sedmerokutni "Heptacore" blank od T800 karbona s brzom (Fast) akcijom omogućuje izuzetno brzo vraćanje u početni položaj, daleke i precizne izbačaje te savršenu kontrolu i vođenje varalice uz maksimalan osjećaj u ruci.
Razvijena od strane renomiranog njemačkog proizvođača Sportex, ova serija kombinira vrhunsku tehnologiju, kvalitetne komponente i moderan dizajn.
Ovisno o modelu, Revolt je opremljen lakiranim FUJI VSS (Spin) ili TVS držačem role (Seatrout). Od ultra light varijanti, preko modela za lov morske pastrve, pa sve do težih spinning verzija – serija pokriva širok raspon moderne varaličarske scene.

tutnja

Ima dosta noviteta, meni najzanimljivija nova Rival bass serija, ljepša od prve..

Regera mi isto izgleda fantazija, totalna klasika. Za mladicu, soma i ostalu "sitnež" dušu dalo, jedino što su debelo preteški za današnje uvjete i neće baš biti konkurentni.
Imam dojam da je to nepolomivo i moćno do bola..

https://youtu.be/WRZOjKRQuSQ?si=rNBrqY9pIXDD21Bf

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Mljeveni

Teska dvojba i borba kad netko ima viska zetona!!!

Ne kupujem ja nego kolega koji nije na forumu!!!

Sto mu proporuciti.

Sportex Beyond RS-2 Spin BY2713 2.65m

ili

Sportex Nobun Spin NB2602 2.65m

U istoj jacini 40 g

Cijena sitnica

Jel uopce tko probao ima priliku vidjeti

SMT - kazem covjeku da malo poprica s tobom, da ga odgovoris, a nece ni da cuje jer mu je kupnja,dostava i sve ostalo tlaka.

Hoce na videno provuci karticu i nosi kuci.

SMT

:stripii:

Tako je najbolje kupiti... uzmes, prodrmas i to je to ili nije :hi: ...

Ja sam imao tog Beyonda samo kraceg u 40g... ali cu njemu ostaviti da resi tu dilemu... Mene je uvek bolje ne slusati :hi:

Mljeveni

Citat: SMT  u Lipanj 29, 2026, 13:53:22 :stripii:

Tako je najbolje kupiti... uzmes, prodrmas i to je to ili nije :hi: ...

Ja sam imao tog Nobuna samo kraceg u 40g... ali cu njemu ostaviti da resi tu dilemu... Mene je uvek bolje ne slusati :hi:

Beyonda ili nobuna?

SMT

Ne pratim ih uopste... ne znam sta bih odgovorio, osim sopstvenog iskustva... I ono je vrlo šturo i kratko sto se tice novih generacija Sportexa... ja sam bio onaj KEV ribolovac ali to je davna proslost...
Taj Nobun 40g je bio deklarisan nesto kao npr 14-56( ako gresim, izvinjavam se)... koliko se secam, on je mogao baciti gore tu granicu bez da se nesto povija, meni to bilo previse heavy i za Dunav..Dole je bio "tanak" sa osetljivoscu za moj ukus... ta drska na Nobunu je bilo, nesto sto mi se jako dopalo... Ispostavice se da me pocne zuljati nakon sat dva vremena... Neka na to obrati paznju, da li mu to odgovara...
Meni je pukao ali pukao mi je i GL, pa ih i dalje kupujem...

Ako se on dvoumi izmedju 2 sportexa, lako ce to u radnji resiti...
Iz mog pisanja jednostavno vidis da to nije moj ukus stapova, sto apsolutno nista ne govori lose o njima!Masa ljudi misli potpuno suprotno od mene i verovatno sa pravom jer "mrvi" ribu po Dunavu sa njima :hi:

Poznato ime, 10god garancija( meni su je uvazili na fizicko ostecenje), mnogo toga  ide u prilog tom brendu. Ako zetoni nisu problem, o ceni ne treba misliti ali svakako treba pogledati paket drugih brendova sta daju za manje novce( opremu i materijal)... to su njihovi premium stapovi sa cenama 800-900-1000€... Trebalo bi tu cenu da isprati i jos nesto... tu ne mislim na zemlju porekla uopste!

P.s... Vidis da sam ja poceo kupovati stapove od 50€ i pisati da su top... :stripii:  :stripii:  :red-card:

tutnja

Ako je jig u pitanju, onda nobun, "zaoštrili"  su ga još u odnosu ma stari, za beyond ne znam..
Ako baš hoće sportexa, neka bira koji mu bolje legne, teško da će puno  promašiti.

Poslano sa Honor Magic8 koristeći Tapatalk