Sportex 2022

Autor nele01, Studeni 04, 2021, 21:09:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Uslovi su nenormalni... Evo me i danas mlatim iako sam rekao da neću...

Rano je za neki komentar... Dobar je štap u ruci, baci glavu 40g bez problema, izgleda! Očekujem uz tu extra fast akciju da prenos udarca na karbonsku drsku bude brutalan... Zbog toga sam ga i uzeo... Drugačije je od ovoga sto sam do sada imao... Elegantan, tanak, ergonomija dobra... Mislim da neću uzeti 60g iz razloga sto je ova gornja nosivost više od ocekivane...

Yamaha još nije crkla, Sportex će da radi ove godine, a tu je i osmatrač terena...

SMT

Ovi iz Sportexa kažu da taj štap ne može pući... Da je bolji od GL... :stripii:  :hi:

Za svaki slučaj su mi poslali neki papir...  10 jahre na ne znam čega... Ali to je potpuno ok!

pajdo77

Gledam danas izašao neki novi Sportex Beyond rs-2 ako sam dobro zapamtio i cjene su od 1000+eura.Šta ima u njemu za taj novac ja ne mogu shvatiti.Mislim da je model 250 cm težak 160 grama što mi se kao laiku koji ne prati takve stvari i ne čini bog zna šta.Uglavnom cijene pribora su meni nerealne

maverick

Godinama bio statusni sibol...top modeli bili od pola plaće pa na više...ništa se nije promjenilo a kontam da ni neće...Mogao bih ga uporediti sa stelom...uvijek bila skupa i uvijek smo pecali na nju  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nisam skroz siguran ali mislim da Sportex kod nas ima novog zastupnika ili dilera...

Fish-R Smederevo... deluje dosta dobra ponuda Sportex modela!

U linku ispod nize, ima svasta nesto!

https://ribolovackaopremafishr.rs/

Thechoki

Jos uvek je generalni distributer PKVM Sistemi.Ovi iz Smedereva imaju brdo oglasene robe ali nemaju sve na lageru.Poruciovao sam par puta i uvek je nesto falilo.

Kugla

Gledam nešto i ovaj model SPORTEX Black Arrow G4 240cm 14-54g kao da je prije bio skuplji? Sad košta 256 eura, Nisam imao nikada Sportexa ako je netko imao ovaj kakva su iskustva?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Oni prvi ili drugi prije 15 godina su kostali malopreko 200 eura...80-gramac...i kasnije serije su bile tu oko 250 bar u "nasim" gramazama...tako da se on vrti tu negdje...Ne pratim taj brand ali ovako odokativno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

To su preporučene cijene i često to ide malo dolje.. Ispratiš malo i nađe se za oko 200, pa i nešto niže.

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

tutnja

Ako nekog zanima SPORTEX Kev Nitro 2,4m 17-53g trenutno na akciji 119 eurića.. Stara serija, nije RS-2

https://www.tackle-deals.eu/SPORTEX-Kev-Nitro-24m-17-53g

tutnja

Morao sam
Stigla nova igračka, proba će sačekati kraj mjeseca zbog lovostaja.. A i ne znam još koju rolu da mu priuštim..

tutnja

Spremni za početak sezone i maltretiranje bez milosti
Da vidimo vrijedi li to sportexovog imena.. bar na suho obećava..

SMT

Ja sam na Nobunu, imao takav rukohvat... to je bio jedan od razloga zasto sam ga kupio... Verujem da je prenos udarca preko takve drske, bolji-direktniji...
Dok ga nisam slomio, otpecao sam 4-5x valjda... Nakon nekog vremena(sat-dva), taj rukohvat me je pocinjao zuljati, bezati iz ruke... Osetio sam sta znaci nedostatak eve...

Videces kako ce se to ponasati...

tutnja

A šta znam.. nisam ni ja ljubitelj tih "svemirskih" rješenja. Po svemu ostalom, bar na papiru bi trebao biti blizu onog što tražim, voda i nadam se riba će reći..
Stigao je relativno povoljno kao prijelazno rješenje, pa neka ga dok se željeni model ne pojavi u prodaji.
Ako se dokaže mogao bi i ostati, barem kao rezerva, kod mene se nikad ne zna..