JEDINSTVENA RIBOLOVNICA OSJEČKO BARANJSKA

Autor maverick, Prosinac 08, 2021, 18:23:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Vezano uz dozvolu meni ne ide u glavu zbog čega ta ista ne vrijedi godinu dana od dana kupnje nego samo do kraja tekuće godine? Hebiga registriraš auto,vrijedi ti godinu dana od dana registracije,kupiš tehničku robu,garancija na nju ti vrijedi 2-3-5 godina od dana kupnje. Dosta nas peca jedan period godine,ja npr po zimi rjetko ili nikako. Zašto mi ovogodišnja ne bi vrjedila do svibnja iduće godine jer sam je i ove godine izvadio u to vrijeme? Dakle konkretno u mom slučaju ja imam višemjesečnu dozvolu koju plaćam kao godišnju. Udruge i tako ne bi bile na gubitku, moj novac će i tako dobiti samo ne u sječnju nego u svibnju npr. Nema mi smisla. Ovako sam ja i meni slični prevareni da ne kažem pokradeni. Neka tu dozvolu onda ne nazivaju godišnjom ako ja ne mogu pecati 365 dana sa njom. Nije sportski.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

pajdo77

U čemu je razlika između sportskog i rekreacijskog ribolova? Uzeće naši lovt i da ju vadiš za Božić pa nek vrijedi samo pet dana.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

madmax

Rekreacijski uzmeš štapove zabaciš, malo prihraniš, ako dođe dobro, ako ne dođe opet dobro.

pajdo77

Pitam zbog toga što u tom članku piše da je dozvola za sportski ribolov 350 kuna a za rekreacijski ribolov 500 kuna. To me buni. Možda plaćaš sportsku ako si član nekog takmičarskog tima,druge razlike ja ne vidim inače bi svi uzimali ovu za 350 kuna.

madmax

Moj osvrt je bio na slatkovodni ribolov, nema se kod nas od 350kn, samo 500kn

alexdja

Kod nas se termin sportski ribolov u zakonu, prvi i jedini put, pominje u delu dozvoljenog lova na bućku uz dozvolu za rekreativni ribolov...

Rekreativni je u tom slučaju onaj koji ima dnevno ograničenje ulova na 5kg, odnosno 3 komada ukupno, a sportski je uhvati i pusti režim...

Dakle bućkanje uz ovu dozvolu, samo sportski ribolov, odnosno c&r (i naravno samo vikendom od 1.7. do 1.9.)...

Ne znam šta će to biti sportski u vašem slučaju, da li c&r ili nešto drugo...
       Nema više divljeg bučka. :no:

šajzika

Upravo mi je jedan divni gospodin javio da je postignut dogovor i potpisan reciprocitet s Valpovom.
Cisto da imate informaciju :hi:

Ps. Mozda jednog dana i bude neka županijska na otvorenim vodama
Audentes fortuna iuvat

maverick

Osijek je potpisao s Valpovom ili...Baranja...Baranjci tvrde da oni oduvijek imaju trajni reciprocitet  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

A to je dobro...bar sto se mene tiče......Sad kad bi jos to netko potvrdio sluzbeno

umpahpah

Citat: maverick  u Travanj 12, 2022, 15:05:29
A to je dobro...bar sto se mene tiče......Sad kad bi jos to netko potvrdio sluzbeno
Evo potvrđujem ja službeno,Drava za Dravu je potpisano,jučer, idemo dalje!!!

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

pajdo77

Ajde nekih lijepih vjesti

maverick