JEDINSTVENA RIBOLOVNICA OSJEČKO BARANJSKA

Autor maverick, Prosinac 08, 2021, 18:23:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Za one koji su neupućeni...gdin Anđelko je jedan on jednog krivca za stanje s ribolovnciama...On je uvijek stopirao da to bude zajednička...Prije nekoliko mjeseci sam napisao da je dobio posao ne samo bez javnog natječaja vec direktno s mjesta predsjednika Baranje..ili kako se vec zove. Slali su se i upiti u Park da se očituju kako je dotični zaposlen . Nisam zločest ali takvi kao on...ne samo da su dosli tamo bez spreme i odgovarajuceg iskustva...ma sramota ...stoka sitnog zuba...ne znam ni odakle ih nabrajati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

ako su Bodganović i Milotić na sudu izjavili kako se ne osjećaju krivima, Martinčević je priznao krivnju i iznio obranu navodeći kako je poznavao Bogdanovića kroz stručne radionice za zaštitu prirode, gdje je i saznao da će se otvoriti mjesto čuvara treće vrste u Kopačkom ritu.
Ovo je bitno da klošarijada priznala bar dio krivice pa im se sudi a nama daje za pravo da pišemo o tome
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

fire193

Kad netko za sebe kaže da je najbolji:
       Smatram da sam, bez obzira na sve, bio najbolji kandidat jer cijeli život radim u prirodi i za prirodu, a imao sam i položene ispite koji su mi nužni u toj službi, kao što je upravljanje čamcem i ispit za ribočuvara - naveo je Martinčević

maverick

Harley

Citat: maverick  u Lipanj 15, 2022, 10:22:21
Nije mala stvar imati položeno za čamac

Pitaju mene na moru da li imam položen ispit za brodicu, ja kazem da imam, pita me lik koji upravlja katamaranom gdje sam polagao, ja kazem u Vetovu na ribnjaku prije 30 i kusur godina, kaze on kako na ribnjaku, sav zacuden, ja kazem lijepo ,ispekli janje i prase i dosli na ispit , popili jedno tridest litara vina dobili nekakave papire  o polozenom ispitu za upravljanje camcem, vise nikada nisam koristio taj papair i ne znam gdje je . Covjek me gledao jedno dvije tri minute bez rijeci. :notworthy:
Living your dreams, do not dream the life

marina1983

U bre skupo to kod vas .
Kod mene se placao  tanjir čorbe u restoranu za iste te papire  :stripii:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

šajzika

Mislim da bi danas u dnevniku Nove Tv trebao biti prilog s jednim iznenađenjem.
Audentes fortuna iuvat

miha

a i ovaj Sever je predsjednik tog saveza od stolječa 7 .... :baba:

miha

Citat: šajzika  u Siječanj 26, 2023, 11:28:46 Mislim da bi danas u dnevniku Nove Tv trebao biti prilog s jednim iznenađenjem.
.... + ili -

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

A neka...on je lijep momak i pametan...bit ce ga lijepo vidjeti  :takoje:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

umpahpah

Citat: miha  u Siječanj 26, 2023, 11:30:26 a i ovaj Sever je predsjednik tog saveza od stolječa 7 .... :baba:
Koliko ti tek godina imaš kad se toliko sjećaš

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

Kugla

Citat: šajzika  u Siječanj 26, 2023, 11:28:46 Mislim da bi danas u dnevniku Nove Tv trebao biti prilog s jednim iznenađenjem.
Gledao, jel to Dukson ?