JEDINSTVENA RIBOLOVNICA OSJEČKO BARANJSKA

Autor maverick, Prosinac 08, 2021, 18:23:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Da mislim da si upravu, ali ako kupim Osječku onda mogu i Dravu i Dunav do Vukovara .. :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Dukson

Sjajne vijesti za nas koji lutamo! E da se jos baranjci hoce pridruzit, to bi bio lijep komad i izbor voda za cijelu godinu.

Dr.Kucin

Citat: maverick  u Travanj 12, 2022, 14:52:35
Osijek je potpisao s Valpovom ili...Baranja...Baranjci tvrde da oni oduvijek imaju trajni reciprocitet  :sha:

Kakav tajni reciprocitet?   :D   

maverick

pajdo77

Sad nam samo fali turistički vodič na području Valpovštine da kaže na kojim su kilometrima dobra mjesta za neki vid ribolova tipa fider,varalica,bućka,koja strana Drave. Ja osobno nikad dalje od Halaševa pecao nisam.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

pajdo77

Danas odem vaditi dozvolu pošto planiram polako započeti sezonu. Dođem,platim 500 kuna redovnu dozvolu plus tih izmišljenih 35 kuna za navodnu plastifikaciju dozvole tj njeno izdavanje u obliku potvrde o položenom ribičkom ispitu. Na upit kada će biti ta moja dozvola dobijam odgovor oko drugog-trećeg mjeseca slijedeće godine tj kad opet budem dolazio po nju,dakle za 2023 godinu. Molio bih nekog pametnijeg zbog čega sam ja zajedno sa vama platio nešto danas i to isto ne koristim tekuće godine nego tek na godinu ako budem vadio dozvolu,ako ne onda pojeo vuk magare i nikom ništa. Pa nije poanta u dva piva nego što tu ne znaš tko pije a tko plaća.

pajdo77

Tako ispada moj Kugla.

maverick

A gledaj...vjecno je s njima nesto...sad ovo sad ono..Realno , sitnice...Ali da su mogli biti ažurniji, mogli su

nekinho