Prirodni mamci za soma

Autor Kugla, Veljača 10, 2013, 10:09:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako je ovo kako pišete tko je izvaljao one što se kunu da je fora staviti mrmka u celofan od cigareta i onda on šuškanjem tj. zvukom privuče soma. Ako je u celofanu onda nema mirisa a ljudi kažu tj. pišu da ih i na taj način dobijaju.

rsimon4

Poanta jeste u mirisu, tako da se slažem sa Matom i Maniacom.
Citao sam to za celofan ali mi bas nema puno smisla!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

miha

Citat: pajdo77  u Lipanj 18, 2015, 21:01:29
Ako je ovo kako pišete tko je izvaljao one što se kunu da je fora staviti mrmka u celofan od cigareta i onda on šuškanjem tj. zvukom privuče soma. Ako je u celofanu onda nema mirisa a ljudi kažu tj. pišu da ih i na taj način dobijaju.
to su priče za celofan ....

Batica

Letnjem perjodu najbolje mi se pokazalo meso soljke kao mamac.

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Lipanj 18, 2015, 21:01:29

Ne vjerujem u celofan i po meni su to gluposti.
Ako je u suskanju bit onda se u celofan moze ubaciti bilo koji veci kukac...
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

alexdja

I pri tom mora biti neki koji može da živi bez kiseonika...  :icon_biggrin:
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

*ebiga ljudi se raspisali po forumima. Nisam to ja izmislio a još manje pecao na te fantazuke.

Mudri

Fora je jedino kad mrmak bude olwejs,tj sa krilcima pa kad leti,i kad padne na vodu ovaj ga vidi iz neznam odakle,a to je ono doba kad ih je već teško naći,jer letuckaju okolo,a u celofan da ga se stavlja čuo jesam ali vidio nisam.....

Smithwick maniac

Da, navodno da u ljeto pocne letit pa ga se zato i ne moze vise naci.
Medutim tada i je najpotrebniji i najucinkovitiji.
Ako lepicu skonta i tamani kako onda ne bi mrmka kad padne na vodu.
Inace dva najubojitija prirodna mamca za soma..

pajdo77

Danas probamo na pijavicu i pileću džigericu. Bit će somčad u dilemi šta uzeti od ponuđenog.

Smithwick maniac

pajdo77

Pojma nemam,gdje zabacim,dobro zabacim,jedino me komarci brinu,do pola deset poludit od njih.

baka

Bili popodne na izletu, normalno da sam ja određivao gdje ćemo ići jer sam htio spojiti ugodno s korisnim. Mislio sam si uz put nakopati durbahera i ritskih glista, barem za sada dok nema komaraca. Nakopao sam se k'o budala i durbahera nijednog nisam našao, a glisti sveukupno pet, a bio sam na mjestima gdje ih je uvijek bilo. Izgleda da mora još zagrijati. 

Problem je što na kišne gliste ne možeš pecati na Dunavu od bijele ribe i to bilo gdje da sjednem gliste izdrže max. 5 minuta, samo trrrt i gotovo, tako da bez durbahera neću više ni pokušavati. To pričam za preko dana jer noćiti još nisam počeo.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

jučer  iskopao jedno 50 kom durbahera.

baka

No, valjda bolje kopaš od mene :stripii:.
Samo mi reci da li si ih kopao na mjestima gdje ih ima i kad je toplije, gdje i inače kopaš.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!