Favoriti za bucova

Autor Greys, Veljača 10, 2013, 12:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

a na šta ga pokušavate dobiti, jedan countdown 7 cm, sigurno će odraditi posao, i puno sličnih voblera
bio sam u brodu prošli ponedjeljak, da sam znao.........
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ljuska

napisao si ima nas tri četiri i to ti je to  vi ih izbombardirate sa varalicama i možeš ih zaboravit  dođi sam nemoj im bacat na glavu ako ganja a neprima napravi stanku pola sata sat pa ponovo probaš ako i to nepomogne probaj UL znade ljepo iznenadit i još jedna sitnica probaj da varalica mekano padne na vodu i čim dotakne vodu odmah namataj da ju nemaju vremena  osmatrat jer  zaćas skuže prevaru

zvona

ma nas 3-4 na tom mjestu peca ali ne u isto vrijeme.. ma baco sam i voblere ali nisam imo uspjeha tko god ima volje dobro došao je kod mene na pecanje juzba drugom prilikom slobodno se najavi..već je tjedan dana takva situacija jedino prekucer kad je kolega uhatio 4 komada nijedan ispod 2 kg i jedan od 5kg.. ima i stuke smuđa ali to je jackpot uhvatit.. pokusavam sve po redu vjeruj mi od običnih tvistera voblera kastamastera itd..čak sam baco gumice bez otezanja da ide plitko ispod površine najvise zaleta ali nista.. u pličaku ih bude po par komada vidim ih ja bacam ma kaki oni bjeze od varalice uzas.. ljudi stoje na cesti i gledaju u mene i čude se kako nece da uhvati.. ponavljam tko ima volje i zelju slobodno neka dođe mozemo cijeli dan na blinkeranje..  :occasion14:

Greys

Mora tata doć vatat bajkoše  :toothy9:

raso

U subotu dobio jedan protutip od Kalinića / Bumble lure / istestirano u Mađarskoj i ide u serisku proizvodnju i pravac Rusija

Greys

Hunter

boze dragi,ovo je hrust na stereoidima sa manjim hrustem zabijenim u guzicu koji isto ima jos manjeg hrusta zabijenog u guzicu!vec me zabavljaju njegovi pokusaji da bude orginalan.

nodi

U zadnja dva ribolova napeco se fino na rapalu ul minnowa 6cm,  lopla preporuka, praše po njemu samo tako.

Greys

Taps, još jedan poljski brend. Za model Ukleja S, što reći nego odlična ''kopija'' starijeg zemljaka Salmo Thrilla. Nabavio sam si 2komada, 7.5cm, i 12grama, leeeeti daleko, lijepo se baca. Naravno, ovo je kao i Thrill, ubojica bajkoša. Iako volem više Thrilla  :love7:

zvona

zanimljivo izgleda onaj bumble lure.. danas nisam ni pokušavo otić na savu nisam imao zivaca,nakopo sam glisti i veceras ode na cverglove u obližnji kanal malo se odmarat.. greys ( tata ) ako imas zelju i volju slobodno naleti na pecanje kod mene terena ima za sve sto želiš voliš a i naucio bih i ja nesto od vas  :thumbsup: premda sam ja tek u posljednju godinu dana počeo intenzivno koristit savjete sa foruma..danas kolega bio na savi kaze isto katastrofa zalecu se al nista..cudno..

Tko god bi želio doći na pecanje na rijeku Savu u selo Dubočac 22km nizvodno od Slav.brod ima poziv  :icon_salut:  BISTRO

Brus

Prošle godine sam provalio A.S.P. strimere i stvarno sam se nalovio bucova na Moravi  :thumbsup:

Boja strimera usklađena sa bojom blanka da me prike Kajman ne bi kritikovao.

kawasaki

Citat: Greys  u Svibanj 07, 2013, 01:11:53
Mora tata doć vatat bajkoše  :toothy9:
nemoj ici sam hehe

naidji po drustvo u Djakovo  :headbang:
Brzi od Bolena.

Greys

Kawasaki, otići ćemo zajedno ih razvaliti  :laughing7:

Mornar Popaj

Moram Vam se pohvaliti na odličnom prolazu sa Savskim bajkošima. Naime, prije dvije večeri, igrom slučaja sam se usidrio nasuprot neke uvale sa bosanske strane ispred koje u ima spješčani sprud koji gleda nizvodno. Zabacio dve dubinke sa durbaherima za soma, otvorio ladno pivo i zalegao u kolica. Nakon 15-20 je voda ispred mene doslovce proključala, uletilo je jato bucova, a ja sam srećom ponio varaličarac i mann's baby, nakon 35-40 min sam izbrojao okruglo 14 komada, nekoliko ispod kile, nekoliko od dvije do tri, a najveći oko 4 kg. Svaki zabačaj sam imao udarac, a svaki drugi i po dva, tri. Bilo je i nekoliko otpadanja još većih komada, koja pripisujem najlonu na roli i sporijoj kontri.

Kolege su me sa naše obale u nevjerici gledale, a i sam nisam vjerovao. Sve se odigralo od cca. 20:00 - 20:45 h, sutra ujutro su na istom mjestu također udarali, međutim dobio sam dva oko dvije kile, uz jedno otkaćivanje barem duplo većeg. Međutim, sljedeće večer i jutro nisu došli, iako smo ih na istom mjestu i u isto vrijeme čekali...

Uglavnom, kada pribrojim i prvo ovogodišnje kupanje u Savi i piletinu ispod peke, ovo pecanje će mi ostati u lijepom sjećanju...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mossi

Da da imam i ja dan za pamćenje:
Dan kad su bucovi 3+ pa do ko zna koje veličine 5-7kg radili puna dva sata, a ja nisam zabacio NIJEDNOM!

:headbang: