Smithwick

Autor nodi, Veljača 12, 2013, 09:40:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Hudini

Ako skineš bilo koju udicu, više nije suspending, moraš onda balansirat da druge dvije budu teže. Da bi bio u okviru zakona a opet da vobler i dalje bude suspending, ti srednju ili prednju stisni klještima da se riba nemože zakačit a opet imaš vobler koji je kao takav sa tim udicama i brojem udica deklariran od proizvođača kao suspender. Mislim da to ribočuvar može tolerirat inače to više nije suspender nego plitkoronac

joker

Citat: Juzba  u Lipanj 25, 2014, 17:20:38
da se manje kači za špagu pri zabacivanju, jednostavno
meni se nikad nije zakačio pri zabacivanju.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Juzba

istini za volju, ni meni, al tako drugi kažu da im se dešava
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

MIKA

nisu iz škorpiona nego mi nudi jedan lik tih 5 komada pa pitam. to su starije serije smiđe a ja neznam koja je razlika izmedu tih i ovih sta sam ja kupio  :icon_scratch: . a sta se tice troca ne mislim skidat ni jednu  :icon_salut:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Lomnica_city

Ne znam koje su starije a koje novije, mislim da i ne postoji razlika, mozda postoje neke boje koje se sad ne prave ali varalica mislim da nije nista bolja, ni gora, ako ti daje cenu koja je bar malo niza od sadasnje u prodavnici - uzmi, ako ti trazi vise jer su "stara serija" - zaobidji, po meni!

MIKA

rekao mi je 80-90kn ovisno o boji, a kad sam mu rekao da su 48kn u skorpionu rekao mi je ako je tako da ce mi ih dat po toj cijeni. al ima lik i hrpu drugih varalica poput starog tunderstika, subwarta, mansa itd. cak ima jednog tundersticka u FT dekoru plivajuceg bez kuglica.

Jožef1

Citat: MIKA  u Lipanj 25, 2014, 21:24:41
nisu iz škorpiona nego mi nudi jedan lik tih 5 komada pa pitam. to su starije serije smiđe a ja neznam koja je razlika izmedu tih i ovih sta sam ja kupio  :icon_scratch: . a sta se tice troca ne mislim skidat ni jednu  :icon_salut:
MIKA- bravo, ne bih ni ja  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

Ljudovi koja Vam je najlovnija boja kod Smithwick Suspending Rattlin Rogue?  :sha:
Brzi od Bolena.

nodi

ASDRB 16217 INFERNO TIGER

kawasaki

Brzi od Bolena.

nodi

Da taj i lazer crow suspending super rogue, ta dva odskaču od drugih boja , bar kod mene na Savi

nodi

evo ovo su moji provjereni kolori

MIKA

koji od ovih ne valja   :glasses9:

kawasaki

Brzi od Bolena.

nodi

đaba, nemaš boje koje trebaju :rofl2: