Pečene uklije

Autor Juzba, Veljača 14, 2013, 13:44:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

ništa nije teško ako se voli, bravo dus :thumbsup: Nisu uvijek "velike" ribe najbolje :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mossi

Slane, pokapane limunom, uz crno vino i frižak hleb!

Uff ali mi se sad to jedeeeee! Aaaaaaa!

ezio

kako se da primjetiti broj ljubitelja pecenih uklija raste brzinom nekakve epidemije pa predlazem poglavici da za sve njih napravi novu kategorizaciju(kederas,babuskar...)i da se ta nova kategorija zove uklijas

Juzba

Ništa to nije čudno, ko god ih je probao, prste je lizao, a ko nije i nemora.
Dus, tvoje bi mi baš sad pasale, što kaže Mossi :icon_thumleft: :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

KvacakZu

Jožef1

Ne dirajte mi uklije :laughing4: Juzba morat ćemo jednom dogovoriti za ozbiljno jedno uklijanje :thumbsup: a poslije vino ili pivo sve jedno, piće ja donosim :thumbsup: :wave: A ovi neka samo papju smuđeve sa Dunava s nus proizvodima (parazitima) uklije su zakon :occasion14:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

Ma Kvačak je rođeni uklijaš, sad ga sramota da prizna, na njima se otranio.
Zato i je ostao tako sitan, jedi malo, jedi dobro :toothy12: :toothy12:
Pogledaj mu na avataru ove tragove od ruku na glavi pokraj kose :toothy9:, to je ono.......o, neeeeeeee, mama, opet uklije :BangHead:

KvacakZu

u svoje doba lovio 1000 km za tri sata ali nisam jeo ,fuj :tongue1:

Juzba

Narašće ti nos ko pinokiju :toothy12: :toothy12:

maverick

Kakva nova kategorija, pa ti ne spadaju ni u jednu kategoriju  :toothy12: a sto se tiče ribe..ja jedem velikom kasikom   :toothy12: kad dodje red da jedem kedere, budem prodao i čamac i pribor  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

kvačak nečeš mi vjerovat ali kad sam god pekao šnajdere prvo su se oni pojeli " planili "   :violent5:

dus

a jebi ga kad ja neznam uhvatit veliku  ribu !  :pee:

Juzba

Ma, Dus, ne nasjedaj na te provokatorske fore, još po zubima imaju sitnih koštica od njih :toothy12: :toothy12:

mossi

A da se mi organizujemo za 20.IV ?
Pa da ispečemo par kila samo za nas?

Ono kao doručak/meze?

:headbang: :occasion14:

KvacakZu

poglavico ruše ugled foruma :toothy2: