Pečene uklije

Autor Juzba, Veljača 14, 2013, 13:44:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ezio

Pozdrav Jergo.vidim da i ti volis uklije kao jos jedan nas prijatelj ali i radis dobre proizvode od jedne druge vrste mesa pa smo zbog toga kvacak i ja mislili da s proljeca upecamo par kila uklija u zamjenu za par kila proizvoda iz onog korita.pa onda organiziramo druzenje vi uklije u fritezu a mi kulen ukoso i jos povedemo priku bb-a da nam ispece paprike na sibi i vidimo ko ce bolje papat.i jos nesto sira cemo si doneti sami

Mornar Popaj

Nema problema, kulena ima fala bogu. A što se tiče uklija ili kako ih mi zovemo sabljara, ti i kvačak ih pecajte, juzba nek ih čisti i peče, a ja ću narezati kilu kulena i pripremiti dobrog vina. Možemo poslije uskrsa, taman kad prođe korizma. A što se tiče mjesta, najbolje negdje kraj vode, da možemo i koji štap zabacit onako neobavezno.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

KvacakZu

nisi shvatio mi nejedemo uklije ,osim onih koji nemaju smiđa,ali jedemo kulin pa pošto ti voliš uklije kilo za kilo :icon_scratch:

Juzba

Toni, nemoj uopće s njima raspravljati, mi ćemo jednom napraviti fešticu, a oni nek se puše :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

e jebes mi sve vi ste stvarno opiceni  :notworthy:  :toothy10:

Greys

Maverick ima smisla za ove filmsko scenarijske fore  :laughing7:

maverick

Ma jok, dobio sam info da je juzba prije afere s uklijama bio na plavim tabletama  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

nisam znao da me netko snima :not speak:

maverick

Žena se pohvalila  susjedi  :toothy12:

Juzba

sad sam tek nahebao, kad se ovo pročuje :help:
ko će mi doć pomoć oko tih silnih žena kad navale :hello2:

Kugla

Susjed a da promjeniš zanimanje i baviš se filmom heheheheheh ludilo! :icon_thumright: :occasion14:

maverick

snimam po potrebi...samo ako je tema zanimljiva  :toothy12: