Pečene uklije

Autor Juzba, Veljača 14, 2013, 13:44:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hemingway

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

Otkud vam samo 've piz.ari.e :alas:

fala za onu uklijetinu :hello2: imaš ćevape :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Ma Juzba pusti ti njih, to su sve šalabajzeri. Čim otopli i dignu se kederi, pravim pečene uklije, barem u njima nema ovih nemetoda...  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Juzba

Nadam se da nema, al čisto sumnjam :icon_scratch:

ezio

svaka cast Mavericku i Hemingwayu mislim da su pogodili bit problema mislim da im Kvacak i ja dugujemo cugu kad se vidimo

ezio

Hemingway

rado sve pozive primam ...medjutim koliko Juzbu znam ....nemam brige  :nono: :headbang: ...
cak i Cevape imam  :thumbsup: :happy fourth:...
tko nas dvojicu zavadi...uspio bi i dva oka u glavi zavaditi  :toothy9:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

Hemi, to su oni što rade ispod žita...........nemože nas nitko zavaditi :nono: :sad4: :glasses9:

Jožef1

Citat: Hemingway  u Ožujak 24, 2013, 20:28:22
http://www.grapheine.com/bombaytv/graphiste-en-c5e79432c289281c5571e33290649e26.html
:thumbsup: jaoooo, Juzba na tvojoj sam strani :whip2:  samo pazi da se to ne pročuje  :director: niste trebali šefe i Hemingwaj. Juzba je ipak Juzba  :toothy4: jer one pećene uklije izgledaju fenomenalno :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

Hvala Jožef1, sve su to provokatori, nemoj baš sve čitati :toothy12:

Hemingway

Jožef1  ...

citaj izmedju redova  :toothy9: :thumbsup:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "

Jožef1

Citat: Hemingway  u Ožujak 26, 2013, 17:07:57
Jožef1  ...

citaj izmedju redova  :toothy9: :thumbsup:
Pozdrav omiljenom piscu :thumbsup:čitao ja i "Starac i more" ali bukvalno- da li sam pogriješio :icon_scratch:
Juzba- morat ćemo jednom probati te uklije ali na način kako ih ti pripremaš :icon_thumleft:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dus

ovako ja to radim !  nije mi muka ni čistit kad su za prste polizat!  :icon_thumleft:

Kugla

Moram to probati, i poglavicu ću našeg zvati da proba, možda se smekša  :icon_thumright:

KvacakZu