Vida glavinjare

Autor Greys, Veljača 18, 2013, 22:11:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

^ Juče se setih šta si mi rekao na kafi. Da probam da je vodim toliko brzo kao kad hoćeš da je brzo izvučeš i zabaciš ponovo.
Strašno  :icon_biggrin:
Peglam glavinjaru da pravi liniju na površini ... Nekoliko puta je bucov lansirao i glavinjaru i sebe van vode ... Smejali smo se kao deca  :icon_tongue:

Inače, udice sam morao da menjam posle 15ak minuta, te na 5ici su stvarno slabe.

Greys

Hehe, mora tebe tata Greys da nauči štošta vidim  :icon_biggrin: Em RH Lures, em ovo  :glasses9:
Svaka čast. Nego za trokrake, kao što sam rekao, postoje varijnte i sa VMC udicama, a ti malo te slike stavi i vamo da se uvjerimo  :icon_biggrin:

milan-so

Nemam ja slike, nego vodim kockara, on mi je zvanični fotograf  :icon_biggrin: Samo, kako ga plaćam tako me i slika  :toothy10:

kawasaki

super svaka cast
a udice mjenjaj jer moze se i ozbljnija riba naljutiti na malu glavinjaru pa da nebude drz gace  :icon_salut:

:thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

Kawasaki, nemora mjenjat udice, nek si od Vide odma uzme sa VMC-om, on je i tako sa druge strane Dunava  :icon_biggrin:

kawasaki

jel to novo ili ide uz nadoplatu te sa vmc-om  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Greys

Koliko znam Vida ima drugačiju cijenu sa VMC udicama, ali smješno, mislim 2-3kn sveukupno za obje. Kod nas je komac te trokrake 3-4-5kn za komad

Greys

Budući da krkan Brzi  :icon_biggrin: nezna postaviti sliku, eo i njegovog somića na ovu glavinjaru  :icon_thumright:

kockar

Citat: milan-so  u Kolovoz 30, 2013, 20:12:58
Nemam ja slike, nego vodim kockara, on mi je zvanični fotograf  :icon_biggrin: Samo, kako ga plaćam tako me i slika  :toothy10:

Na ovoj prvoj mi preti da ce mi ukinuti platu, ako nebudem slikao,
a posle takvog pogleda, vec danima ni ne bacam, samo klikcem.

Mala Vida = Vida 5 cm, nemam pojam koja je gramaza, znam da joj je u tri izlasaka obe udice morao promeniti,
pokrivile su se od vadjnjea kljestima iz celjusti, nije ih vise bilo svrhe vracati nazad! :)

Ja sam mu na par minuta oteo onu od 6 cm, u petom zabacaju je izjelo somce,
skoro pola kile, jedva ga izvukoh... :D
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Greys

Haha, kako te milan pogledo, majko mila  :icon_biggrin:
Neka neka, lijepo ste se izpecali  :icon_thumright:

Vida

Sad znamo koja mu je omiljena pesma :D
Bravo za ulove ')

kockar

Hehhe, imas planetarno popularnu himnu, kojom pokrivas deo proizvodnog programa,
glavinjare su stvarno prva liga!
Sad ceo ubaciti u ergelu i nesto tezih modela, juce nista ispod 20 grama nije davalko bucova,
a i tu je islo na misice, sto i ne cudi, voda je opala gotovo pola metra za dan....
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

mossi

Ja sam danas izašao (15m od vikendice, posle jagnjetine u saču II dan zaredom),
da malo prošetam i isprobam u čuvenu Vidu na kanalskim Bucovima.
Bucovi - 0, Bass - 1  :toothy2:

Nije neki, oko pola kg, ali je došao na brzi twitching, povlačeći nizvodno kanalom koji teče brže od Dunava!

U svakom slučaju, upisao sam varku 6/15gr dekor crno/beli.

:occasion14:

Kugla

Ma Mossi prijatelju pusti ti glavinjaru, ova janjetina ispod peke zvuči jako dobro, to te ja pitam!  :icon_thumright:

milan-so

Ja onu moju 5 cm, sada već, madjioničarskim trikovima vraćam u polu-radni oblik ... Danas su je opet iznabadali za medalju  :icon_thumright: