Vida glavinjare

Autor Greys, Veljača 18, 2013, 22:11:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MIKA

Citat: Greys  u Ožujak 26, 2014, 10:59:15
Novi model će bit bombona. Nismo neke velike ribe lovili (8mj, voda provrela), ali smo se upisali sa
novim modelom sa smuđarcima na Ðerdapu

Pa stavi vise slike da vidimo kakve su  :pirate:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

Premijera je 9.4 na sajmu u Nišu.  :bye:

MIKA

Posalji meni u pp necu ja nikom pokazat  :stripii:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Vida

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

tole

...bili malo i danas...

ovogodišnji upis kolege R-wina, cca 3kg na 6cm vidinu glavinjaru
....i moj jedinac danas...

...na bijelu 6icu...uz još 10tak što promašaja, što otpadanja....

Greys

Novi model Vida glavinjare ''Slim'', na testiranje je dobio i Milan Panić, koji se odmah upisao na prvom treningu

Evo i njegovog komentara:''Ugrabio sam juce nekih 3 sata da zabacim sa obale i testiram novi model Vida Glavinjare koji ce premijerno biti prikazan na Niskom sajmu od 9 aprila...I naravno Vida je majstor pogodio sve ono o cemu sam razmisljao,bice ovo ubitacna glavinjara "Vidina suza"...Inace imao sam jos 3 spadanja,medju kojima jednog kojeg nisam uspeo sa obale zaustaviti,kao i 3 smudja medju kojima jedan od oko 7kg... Trening je krenuo odlicno ''

mossi

Ja je danas nisam upisao, ali sam u prvom zabacu imao lep udarac!  :ok:
Novi model izgleda odlično i biće definitivno glavinjara koja se mora imati u postavi.

:icon_salut:

Greys

Baš me zanima kako se tebi čini vibra/rad u odnosu na Classic model?

mossi

Vibra je skroz drugačija.
Ali ne bih sad o tome ...

Sve u svemu potpuno novi model.
Još jednom svaka čast Vidi, odlična glavinjara!

Batica

Bitno je mesto i vreme. Da li je jaca i slabija vibracija, Vida, Drasko, Galama nebitno.
U jednom danu upecam na tri razlicite glavinjare soma.

mossi

Sajam u Nišu od danas.  :icon_thumright:
Jel idu neke fotke ili da kačimo svoje?!  :rofl2:

zvona

Fin raspon gramaža..

Lomnica_city

Za glavinjaru ne mogu da kazem nista, ne koristim ih vise (lako se iskrive i rasteluju, a nisam se ni nalovio nesto), ali 9632 je dobra trokraka, mada ne znatno boljeg kvaliteta od uobicajenih, ovaj BZ model dosta lako rdja kao i sve VMC trokrake u tom "finisu", drzite posle pecanja kutiju malo na toplom otvorenu, inace necete 2 meseca skrpiti sa njima!

Neke od OK zamena su iz suparnicke EagleClaw kompanije, koje su i nesto jeftinije, BZ su zuckasto-zelenkastog finisa koji teze rdja, iako su glavinjare potrosna roba ali neko ko ima vecu kolicinu pa cesto menja moze da poseduje i po sezonu-dve iste primerke (ja recimo uvek imam nekoliko istih sa sobom, pa kad pokidam par dopunim, i bar 2-3 u kutiji od 40-ak su mi tu vise od sezonu).

Ko bi isti ovakav tip preporucujem L374 (2x strong), ili ako bi jos jace (3x strong) onda mozda L674...
Kome se vise svidja Nickel finish mislim da je samo razlika u zadnjem broju, da nose 5 na kraju, ko bi Chrome (oni to zovu Seaguard) zadnji broj je 7, a ko bi drugacije nesto, tu se vec moze diskutovati o ubodnoj moci tih klasicnih... Za recimo soma meni nekako je vrat troke malo kratak kod pojedinih (inace popularnih modela), recimo L960 modela (3x strong) a posebno kod L7777 modela (4x strong).
Klasicne L774 su mozda neki najbolji kompromis, duzina vrata i ostalo izgleda isto kao kod VMC 9622 ali je znatno jaca (2x strong spram 4x strong), finis je trajniji, isto je cini mi se Laser Sharpened kome je to bitno, ujeda a ne ubada, ali je vise za duze glavinjare, i brojevi su za klasu veci od VMC-ovih (4 je kao VMC 2, onda 2 je kao VMC 1, itd...).