Gdje je nestao čovjek

Autor maverick, Veljača 23, 2013, 22:00:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

maverick

Citat: ljuska  u Srpanj 16, 2021, 14:30:11
prevedeno na naše to bi bio bik koji hoda po selu obilazi birtije i tuče se sa murjom  :stripii: :stripii:

:stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Upoznao sam Jovicu, simpatičan gospodin sa debelim dunavskim stažem. Nadam se da ga zdravlje služi, pa će biti još krasnih snimaka sa njegovih putešestvija.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

alexdja

Citat: maverick  u Srpanj 16, 2021, 13:42:20
Svojevremno kupim psa iz Usa...potomak nekog Mavericka...U to vrijeme mi ukradu motor i odlucim se registrirati na par foruma da vidim ima li sličnih iskustava...i jbg...prvo mi taj ker padne napamet i tako se nazovem...Kasnije, kad su me neki počeli prepoznavati pod tim imenom, bilo mi glupo reci da sam si dao ime po keru pa odem i dam 5 stoja i kupim pumpericu Maverick...kao furam se na takve stvari pa od tuda taj nick  :stripii: :stripii: Tko zna kako je i Jovica birao nick u to vrijeme
A ja mislio da ima veze sa Top Ganom...

Nema više divljeg bučka. :no:

Ivan Borojević

Pozdrav svima. Kad sam počeo naručivati se kod doktora i dizat lijekove preko interneta, morao sam staviti ime koje mi je u osobnoj. Ivan to je po kumu. Jovica je po djedu. A inače u firmi mi tepaju Samir. A prijatelji me zovu Papa. Valjda radi više imena. A i zapamte kraće a uz to imam i prsten koji poljube. :stripii:

Ivan Borojević

A sad idem na veslanje. Svake subote veslam od Aljmaša do Vukovara. Krenem oko 9 i kad stignem. Videozapisa imam za 5 dana da stalno gledate ali ih moram staviti na YouTubeu, pa onda stavljati na forum. A to mi vrijeme oduzima.

Mornar Popaj

Bravo
Nek samo zdravlje posluži, biće vremena za youtube.
Aj zaljepi link od svog kanala, da malo parim oči dok šljakam na moru.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

alex7777

Vidio pajtu danas u prolazu al kasnio je bilo 9 19h kad je silazio u Aljmas  :stripii:

alex7777

naso ja njega ili on mene  :occasion14:

maverick

Nisam ga vidio od onog druzenja kod njega ....drzi se matori  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Šta se dešava sa kolegom No..
Nema ga od 1.2 na forumu

maverick

Obrisan mu je neki post pa se napizdio...

Slaven

Pozdrav svima :hello2:

Drago mi je što je ovaj forum jos uvijek postoji, neki dan sam nesta stisko pa mi se pojavio.

Prisjetih se starih dana unazad desetak a bogami i više godina :dontknow:

Kod mene je bilo mnogo promjena ali ribicki dio je jos uvijek onaj stari.

Slaven

Posebni pozdravi za Stepu i Dusa

Nadam se da cemo se srest uskoro, volim vas jos uvijek :occasion14:

Slaven

Sto se ribolova tice trenutno imam jednog ribolovca na obuci

Dobar je ima talenta

I još dva koji su još mali

minuscule lettre