Kečiga

Autor Kugla, Veljača 24, 2013, 16:37:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

maverick

Tamo gdje si uvatio zadnjeg smuđa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Ooo pa nisam znao, krasno.

MIF

Jel ima netko od "stare garde ",koja ih je nekad lovila na forumu?
Da nam kaze kako...ja sam cuo da se najbolje lovila na licinke lepice i riblju maldj,uz obale od ilovace...

Ive

Lovi ih moj stari svake godine na Dunavu.Nikakve posebne brije im netrebaju..glista,olovo 130g i zabačaj od ca. 100m,što bliže matici,najveća oko 2kg.Bude i mrena do 6kg na taj isti princip,staviti ću i slike ako mi stari bude dao..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

rj

Citat: MIF  u Siječanj 06, 2015, 20:51:26
Jel ima netko od "stare garde ",koja ih je nekad lovila na forumu?
Da nam kaze kako...ja sam cuo da se najbolje lovila na licinke lepice i riblju maldj,uz obale od ilovace...

ja sam ih lovio ciljano na Dravi ...limani , glista đubretarka i na dubinku ...najveća mi je 1,5 kg ...nema kosti već nešta ko hrskavice ...guli se a meso je specifične ružičaste boje ...meni se nesviđa ...za neke je vrhunsko i specijalitet  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

ja sam lovio na savi nizvodno od jasenovca,u ljetu kad je mala voda na pijeskovitom terenu,na lakši pribor,dalje od obale.dobijao sam ih na male durbahere i sasvim male kedere(mlađ).dobijao do tri kile,bilo je to prije desetak godina.

IVEK 85

Prije 6,7 godina na Savi kod Rugvice zadnji put sam je vidio čovjek dobio na glistu cca 2 kg,inače ju nikad nisam ulovio,a ko joj kriv kad neče varku da jede! :icon_king:

Ive

Stari i Brat u akciji ljetos..

MIKA

ive na sta su ih lovili
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Ive

Na Glistu,poanta je baš daleki izbačaj prema matici, barem 100m od obale..

MIKA

ja kad bi zabacio ovde kod sebe na savi 100m 2 puta bi je prebacio  :rofl2:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Ive

Bez obzira,treba uvijek za kečigu baciti barem 100m   :baba: :stripii:

maverick

Nadjoh na facu...zanimljivo...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ajd i treba,ja ju godinama vidio nisam.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk