Kečiga

Autor Kugla, Veljača 24, 2013, 16:37:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Ima je kod nas na Savi
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Pise da ju ugostitelji ne mogu nabaviti iz uzgoja niti iz ribnjaka!! Pa ako ju netko uzgaja kome da ju onda proda ako ne njima? Ne razumijem. Mislim ja da ce toga biti disketno ponudjeno stalnim musterijama u restoranima al daj boze da grijesim

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

dac

Ali to, pretpostavljam, prema viđenom, ne odnosi se na Hrvatsku, takav pravilnik kod nas, meni nije poznat, ne znam za njega, ispravite me.... :sha:

dravski pecaros

rj

unazad tjedan dana baš se ebeno lovi na lavaču ...ulovljena jedna od 7 kg ...moja najveća 2 kg..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Tamo uskoro neće ostati ni žabe.

TeTka

Naidju krize, drukcije grize...

Males

Pozdrav novi sam na forumu pa evo jedan lep snimak za prvi post    ;D pre nekih mesec dana
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Prosinac 15, 2018, 18:46:01
Lijepo za vidit  :occasion14:

kume i ti si C&R????:rofl2:
P.S.
NE VJERUJ OVOM ..znam ga ko zlu godinu ...lovimo zajedno  :toothy12:

maverick

Ma ja to nikad nisam ni upecao...a daleko sam od C/R...drzim se nekih propisanih normi kad me prokenja ali opcenito slabije idem na vodu...pa to vise nije ni toliko bitno u mom slucaju... :uf: A ovo je lijepo za vidit...momka ne poznam...ali vjerovacu tvom sudu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Prosinac 15, 2018, 19:57:57
Ma ja to nikad nisam ni upecao...a daleko sam od C/R...drzim se nekih propisanih normi kad me prokenja ali opcenito slabije idem na vodu...pa to vise nije ni toliko bitno u mom slucaju... :uf: A ovo je lijepo za vidit...momka ne poznam...ali vjerovacu tvom sudu  :stripii:

MA DOBAR MOMAK SAMO KRIVI UPAD ...NEKO ĆE POMISLIT DA JE C&R ....ON i tata su ubitačna kombinacija  :ok:  :toothy9: :toothy9:

dravski pecaros

alex7777

nebi htio sad ispast glupson al nekad davno sam cuo i od ribara i starih pecarosa da je Keciga do kilu sta ja znam a kad je 2 3 5kg onda je vec Tok  pa onda ide Moruna pa Jesetra na ovoj snicmi je vjerovatno Tok  a na prijasnjoj snimci su Kecige bar mislim , eo sa wikije

Astacus

Sve su jesetrovke (Acipanser).
Mislim da su to različite ribe , nisam stručnjak.

Prvi puta kada je u Hrvatskoj u Milijunašu
otvoreno pitanje za milion kuna, bilo je
tko se sjeća latinski naziv za morunu.

haso haso, mulio mulio, huso huso,
četvrtog se
ne sjećam .
Dečko je rekao haso, haso i izgubio sve.
Tko je jedanput bio u toj našoj drevnoj šumi s onim divnim stabarjem, spravnim, čistim i visokim, kao da je saliveno, taj je ne može nikada zaboraviti ...    J.K.1888.

dravski pecaros