lovostaj

Autor genjura, Ožujak 02, 2013, 16:15:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Da, lovostaj je u Srbiji prestao pre nedelju dana... Mada sam mu ja dao jos malo fore, iako su mu zadnjih 2-3 nedelje izuzetno toplih dana sigurno prijali i verovatno se izmrestio!

twister011

Toplo ne toplo, smudj se na dunavu uvek mresti u slicno vreme. Kada imamo dileme oko toga, samo treba prosetati do poznatih mrestilista i porazgovarati sa majstorima kako ide :icon_salut:

raso

bez obzira na vodostaj, voda se naglo ohladila uslijed kiša i temperatura vode je pala za 3-4 C, te sam mišljenja da je se mrijest zaustavio

twister011

Kod nas skoro nikada. Mrest se odvija na plicim i "stajacim" vodama, ako da su kod smudja ti "incidenti" veoma retki. Vise puta sam gledao mrest po vejavici i ni malo prijatnim temperaturama.

maverick

Kod nas na Dravi se odavno zavrsio..prvo je poceo kao i uvijek u luci...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

mišljenja sam da je mrijest završio, ovo malo zahlađenje mislim da baš ništa ne znači
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Stepa

Molim Vas lakše malo sa mrijestom JA pun ikre :toothy12: :toothy12:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

twister011

Aaaaaaa, znaci Slaven nosi mlech :idea1: Do sada sam bio u dilemi :thumbsup:

tole

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

sad sam već nabrijan do bola, a za 10 dana :toothy12:

maverick

Ma mene više muci 15.06  :toothy9:

mlb

Valjda će se i vodostaj malo normalizirati do kraja lovostaja!!

Juzba

kod mene sada som radi, diže se i ima ga, a kako će biti do 15.6. ko to zna
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Ma nije mi toliko zbog soma , koliko da odem na dunav  :thumbsup: