lovostaj

Autor genjura, Ožujak 02, 2013, 16:15:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Vodostaj Dunava će po sadašnjoj tendenciji oko 01.06. biti u Batini ispod + 350, Drava ispod + 200. Ako nebude nekih velikih kiša u slivu Dunava do 16.06. trebao bi pasti ispod + 300, Drava ispod 150 što znači da će obala biti vani, a iz Rita će početi izlaziti tkz " crna ili bolesna " voda puna tanina i bez kisika te će se riba vratiti u vodotoke. Sve ovo pišem na osnovu dugogodišnjeg iskustva i tada bude dobar ribolov sve dok temperatura vode ne naraste preko 22 C i uđe u ljetni režim.

Greys

Daj Bože samo da Dunav već padne. Ko što kaže Maverick, samo da je VEĆ ić  :crybaby2:

Kugla

Citat: maverick  u Svibanj 22, 2013, 07:38:43
Ma nije mi toliko zbog soma , koliko da odem na dunav  :thumbsup:
Pa susjed možeš na dunav ne moraš čekati 15.06.

maverick

Tamo gdje ja idem, ne može  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

nije ni meni zbog soma, al kad vidim da radi, dođe mi teško :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Pa susjed možemo negdje dalje bitno da je dunav  :icon_thumright:

tole

tako je Kugla, ima smuđa i tamo gdje zabrana prestaje 01.06. :icon_thumright:

Kugla

Ne samo smuđa već i soma na njega nema lovostaja niže od ušća zar ne.

tole

mene zanima samo smuđ!

maverick

Da na dunavu nema lovostaja za soma, ali pričekati cu svakako otovrenje kopackog rita...vec sam zauzeo godisnji za taj vikend  :toothy12: osim ako ne bude nekih padavina
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Citat: maverick  u Svibanj 22, 2013, 13:12:47
Tamo gdje ja idem, ne može  :thumbsup:

Kako nemože dođi u Apatin pa ćemo ići  :occasion14:

maverick

Ma uvijek neka guzva, počeo sam planirati pecanje kao da u svatove idem, a svakako hvala na pozivu, vidjecemo se na vodi pa nazdraviti  :thumbsup:

Tićo

tole

još malo, još malo....a i vodostaj će bit taman :blob7:

Greys

Moj Tole, ide ti Dunav dobrano gore  :crybaby2: