lovostaj

Autor genjura, Ožujak 02, 2013, 16:15:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

tole

Citat: Greys  u Svibanj 28, 2013, 17:05:06
Moj Tole, ide ti Dunav dobrano gore  :crybaby2:
ne sekiraj se prijatelju, dok ne pređe 350 u Batini meni dobro :icon_thumright:

Slaven

Joj i u mene se čeka,pa se malo trenira, zezali se sa buckom i došo mali najavit možda dobru sezonu :toothy9: :toothy9:

Ps. inače ribolovac sa slike, poglavičine gore list, strašan talenat

maverick

Šta da radimo..to nam je u genima  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

prokleti geni! mislim da mi je ove godine bilo najteže dočekat prestanak lovostaja, nisam bio tako nervozan ni prije svatova :icon_biggrin:

maverick

Svaki dan se spakujem i odustanem da odem na vodu...silom se trudim da ne odem u prekrsaj..jos koji dan valjda budem izdrzao  :icon_salut:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Citat: Slaven  u Svibanj 29, 2013, 13:04:23
Joj i u mene se čeka,pa se malo trenira, zezali se sa buckom i došo mali najavit možda dobru sezonu :toothy9: :toothy9:
Ps. inače ribolovac sa slike, poglavičine gore list, strašan talenat

Ufff, dobro je, vec sam se uplasio da si to ti :toothy2:

Greys

Kolega otišao do Dunava, nazvao me da mi vadi mast dok sam ja u Opatiji. Ali ni kvrc, kaže ko u bunaru  :icon_scratch:

Juzba

ajd još sutra pa krećemo :hello2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

sutra naveče čekat ponoć... kao doček nove godine :toothy4:

Greys

Hahaha, pa zar je dotle došlo  :icon_biggrin:

raso

Sutra popodne krećem na ušće, ponoć će se i onako čekati uz deci deci i mezu te poslje ponoći provlačim jedno sat voblera, a onda u subotu ujutro napadam :be happy: :be happy: :be happy:

Greys

Auuuuu, pa to neću moć nać mjesta na vodi koliko ste svi nastrojeni  :not speak:

maverick

Meni je 01.06 rodjendan..i obino ga docekam na vodi... :thumbsup:

zvona

greys dok se ti vratiš prorjedit će se malo  :icon_biggrin: