Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

U ovoj godini znam da se žene Kawasaki i Mika. Bilo bi lijepo da nas obavijeste i da im na vrijeme poželimo sreću i objasnimo da više nema "takvog pecanja". Neka se jave i ostali.  :hello2:

maverick

:toothy12: a neka im....sa srecom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Samo neka se jave i pitaju dobiti će sve potrebne informacije kako će dalje da pecaju  :alas:

IVEK 85

Da se javim pa da baciš urok,da nemrem više na vodu  :nono: išlo,ja sam to raskrstio prije 5 godinica sa ženicom a ko nije nek mu je sa srečom! :hello:

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Ožujak 04, 2013, 22:02:48
Samo neka se jave i pitaju dobiti će sve potrebne informacije kako će dalje da pecaju  :alas:
Ovo ti je opako. Nemoj tako naglo.  :alas:

Kugla

Ručnaaaaaaa kočnicaaa. Ne bojte se dečki kako si napravite od prvoga dana tako će vam biti cijeli život. Žene su predivna stvorenja i svetinja, samo morate znati sa njima.  :occasion14:

kawasaki

24.6.

a buduca zena je ribic  :thumbsup: :hello2:
Brzi od Bolena.

Kugla

Kawasaki svoju odabranicu i prije braka naučio reda  :occasion14:

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Ožujak 04, 2013, 22:13:10
Kawasaki svoju odabranicu i prije braka naučio reda  :occasion14:
Možda je ona njega naučila pecati. :toothy9:

TOMO

A  Mika če da peca po dvorištu kad se oženi i da testira rapale ha ha nebu ga mare nikud pustila!!! :toothy12: :icon_biggrin:

kawasaki

moja ni vidla bajer prije

a sad cita prakticni ribolov  :hello2: :hello2: :not speak:
Brzi od Bolena.

Retfalački mačak

:hello2: i svaki dan joj reci da je  :icon_sunny:  da samo u nju možeš gledati.

kawasaki

ide ju velika riba   :sunny: :sunny: :sunny:
Brzi od Bolena.

kawasaki

i sve mi popeca dok ja spavam hehe  :dontknow:
Brzi od Bolena.

MIKA

ja sam odma vikend poslje tebe zvonko. 29.06  :BangHead:
imas kakav savjet da ja svoju odabranicu nekako navedem na ribicki put :icon_king:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D