Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

Citat: Jožef1  u Kolovoz 28, 2013, 07:39:02
Znaš poglavico, žene su čudne sorte  :icon_scratch: puno puta imaju probleme same sa sobom  :thumbsup: i upravo zaradi toga su toliko voljene  :love7:
jovica, i (mi)to odradimo na balkanski način, međutim na način koji je profijeniji  :thumbsup:

kako Jožef misliš profinjeniji a balkanski :icon_scratch: :icon_biggrin:

maverick

Sta sad...da otvorimo temu: JOZEF SAVJETUJE:  :toothy12:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

pa čini se da čovjek ima puno za reć :icon_thumright:

mene baš danas žena podsjetila na godišnjicu... mulac opet zaboravio

Greys

Haha, a nisi zaboravio utrpat voblere u kutiju  :toothy12:

tole

nisam zaboravio ni da ću ladno otić na Dunav poslije posla večeras :toothy2:

Greys

Što bi značilo da se vjerojatno vidimo  :icon_biggrin:

tole

vjerovatno, ako baš ne zaguzim do ponoći na šljaci.

Jožef1

tole, prvo se zna tko je gazda u kući  :whistle: moja je uvijek zadnja; da draga razumijem (tu već dobivaš poene) nek misli kako je ona..., onda lijepo objasniš, kako je bolje na pecanje nego u birtiji se opijati i novce prokartat. Ako ne vjeruje- jednom napraviš a kad šizi; draga moja ljubavi, jesam li bio u pravu- bolje da ja odem napecanje...itd.  :kacsint2:
Poglavica u pravu- nećemo više djeliti savjete, osjetite malo i na svojoj koži  :icon_salut:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

nema kod mene da draga...ja dođem s posla, dignem frku a žena sama predloži da bi mogao malo otić smirit živce... :toothy4:

mlb

Tole ovo ti je za čestitku!!! Savjet primljen na znanje!! :icon_salut: :toothy10:

Greys

Ovo Toletovo stvarno pali, znam i sam  :icon_biggrin:

maverick

Izmedju ostalog da odradjujete obveze svaki dan isli bi stalno na pecanje...ajd jozef covjek u godinama pa mu nije do gluposti svaki dan ali vi mladji morate  :thumbsup: jer dok god zena misli da je pistolj prazan moze ici pucati gdje god zelite  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sve odradiš kod kuće i nema problema na pecanje kad god poželim, jel tako susjed.

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Kolovoz 28, 2013, 15:11:50
Sve odradiš kod kuće i nema problema na pecanje kad god poželim, jel tako susjed.
E jesi i ti našao koga ćeš pitati.  :icon_biggrin:

Kugla

M radi i on doma sam neće priznati  :toothy10: