Prijedlog logotipa foruma..

Autor admin, Studeni 18, 2012, 13:55:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ovakva slika kao sto je okacio carpbm je odlicna...samo treba biti smudj...logo bi trebao biti jednostavan i lako prepoznatiljiv...a ujedno da bude i lagan za stapmpanje  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Carpbm

Darko

e ovo je pravo  :icon_thumright: , moj glas ide za ovu sliku :wav:

dravski pecaros

i moj glas ide zadnjoj slici...po meni treba to usvojit i odstampat da imamo za prestojecu sezonu

Vuck0

jel moguce i sa saranom za nas koji nepecamo smudja ( ima i takvih  >:( )

dravski pecaros

i to je dobra ideja...svako naruci smuđa ili sarana i onda se zna koliko treba ostampati..ali nek glavni odluce

maverick

ova sa saranom se i meni vise svidja...moze sta hocemo...kad definiramo koju ili koje onda cemo skoknuti do nekog da vidimo po kojoj cijeni se to radi ili ako netko ima nekog tko se bavi takvim stvarima neka se javi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

jedan može biti logo , a majice i ostalo što se bude radilo može i nekoliko kombinacija , šaran , cmuđ , som
P.S. samo da Tony neskuplja lovicu ::) ;D :blob1:

dravski pecaros

a koje boje majce bi..po meni sam da nisu crne jel sunce jako privlace...

Darko

jura

Citat: maverick  u Prosinac 17, 2012, 20:53:10
ova sa saranom se i meni vise svidja...moze sta hocemo...kad definiramo koju ili koje onda cemo skoknuti do nekog da vidimo po kojoj cijeni se to radi ili ako netko ima nekog tko se bavi takvim stvarima neka se javi...
Kada ja to kažem on iz inata smuđ pazi pecat ćeš prema Belišću :violent5: :toothy9:

maverick

jura

Kugla

Imam nekoga tko se bavi raznim štampanjem,majice i sve ostalo pa ako treba raspitam se. A stavite sa jedne strane smuđa a sa druge šarana onako da gledaju jedan u drugoga, i svi zadovoljni. Jednino ću opet ostati bez majice jer teško do broja ja ču si skrojiti pelerinu i kapu heheheeh :))