Prijedlog logotipa foruma..

Autor admin, Studeni 18, 2012, 13:55:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

to je vise nego ok cijena...kad se vidimo na kavi onda cemo o  detaljima  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

simba

... i to sve u Retfali ,žena mi naručuje za svoje matur
ante u školi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Cijena je super :icon_thumright: samo ne puštajte našeg blagajnika blizu :icon_biggrin:

Darko

ma nema problema , ja se dobrovoljno javljam da skupljam pare :be happy: :beee:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

da ti nebude daleko Sisak , Zagreb i okolicu mogu pobrat ja a i da se ne patiš  :toothy9:

Darko

ma Tony će skupljat lovu , to ga samo malo palim :toothy2:

dravski pecaros

bilo bi super za 25 kuna ali to pitanje kaka je hvaliteta majce..neka cjena se krece oko 40-50 kuna po komadu koliko sam upucen da su majce ok

maverick

Darko

nije ni 50kn neka lova , a kvalitetnije svakako :icon_thumleft: :icon_thumright:

dravski pecaros

ja znam da otprilike tako nesto dode sto sam vidio kad decki za turnire ulica prave...pitat cu ja jos u valpovu mislim da ima neko...netreba zuriti sa majcama ionako je zima..bolje traziti i sve opcije ispitati pa napravit kvalitetno ionak do 3 mjeseca nemos kratki rukav nositi...

ev ovak mi imamo na drustvenim majcama sam to staro 3-4 godine

gegs

maverick

dravski pecaros

zato i kazem da je staro 3-4 godine sad budu slike super na majci ..ova od gegsa za 10 ljepe boje

gegs

mrsko mi palit komp, a na mob nemam fotošopa  :D