Prijedlog logotipa foruma..

Autor admin, Studeni 18, 2012, 13:55:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

nesto nam treba jednostavno i ne preskupo..ako majice budu kostale ne znam koliko nista od toga...neki mali logo naprijed...mozda natpis iza...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Carpbm

Eo jedan primjer...npr..mali logo naprijed na majici a ovaj natpis iza na ledjima...a logo mozemo jos trazit smudja sarana mozda stavit oba dvoje nekako...itd..

maverick

da tako...mada taj natpis moze biti malo polukruzan ili najbolje da te vodimo na kavu  :icon_biggrin: pa ti tamo polako objasnimo  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Samo da kažem , ko je za majcu - lovu ja skupljam ! ! !  :angel4:
Moram da preduhitrim Darka - počeo mi se trpat u šljaku !  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Darko

TonyC

dravski pecaros

vidim da vas dosta pribor kupuje preko u srbiji pa mozda uzeti tamo majce i vamo sam nekom dati da odstampa bilo bi puni jeftinije  :thumbsup:

Darko

Kugla

Ne iz Kine onda ču od tri morati krojiti jednu  :angry4: a logo treba biti na lijevoj  strani sa prednje strane manjeg oblika znači natpis i slika, a na leđima treba biti malo veći po sredini majice. I toliko love se potroši na koje kakve gluposti pa nećemo sad gledati jel majica 10 kn skuplja ako je ok.

maverick

iskreno neznam uopce koji je to red velicine...koliko kosta majica a koliko print...ako imate koga...raspitajte se... :thumbsup:

Kugla

Vidjeti ću sutra sa frendom ima firmu za kojekakva štampanja i sl. pa kad saznam javim.

raso

Ima čovjek u Koški, radi sve , a osigurava i kape, majice . Nije ni skup i donese ti kući kad završi.

simba

....opet Kugla i ja krojimo šatorska krila

simba

,,,, mogu srediti majice sa tiskom za 25 kn po kom