Prijedlog logotipa foruma..

Autor admin, Studeni 18, 2012, 13:55:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Kako napredujemo sa logom foruma, majicama, oznakama( ili kako kažu prišivačima) ima li što novo, proljeće će brzo pa da ga dočekamo spremni.

Greys

maverick

Kugla imas zadatak da kao glavni komesar poduzmes nesto po tom pitanju  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

tema zamrla , kugla rješavaj problem :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Ma nema frke, dam si malo truda da vidim što se nudi sad sam sa nekima u pregovorima oko kampanje pa svi nešto štampaju pa će mo vidjeti koje su to cijene.Nema da nam ova važna tema zamre, a i gazda naredio" komesaru" nikako da naući da je kod nas načelnik, onda se mora.  :occasion14:

čikli

maverick

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to si kod kugle slikao  :toothy12: :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Šefe, što to kugla zabušava :silence: zar  nije "komesaru" pardon načelniku  :thumbsup: naređeno :director: da  sredi majice. Cijele zime šparam za majice i kačket. :be happy:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

Definitivno, ide nam lijepo vrijeme uskoro, a nemamo ni maice, ni dukse  :icon_scratch:

maverick

Kugla

Ne sječam se da sam ja zadužen da ih riješim, bilo je razgovora oko toga da se raspitam kod jednog frenda koliko je to love za majice i slične stvari, pa onda još neki napomenuli da će vidjeti i da će mo na proljeće dogovoriti se što i kako, a i logotip se nismo usaglasili koji, znači ja ču ovaj vikend biti sa frendom i raspitati se za cijene, a neka i drugi vide ima li šta povoljno gdje. Pa kad dođe ljepše vrijeme dogovorimo sve nije bed. Još jednom isprika ako je neko shvatio da sam ja zadužen za to, al ako treba kad dođe vrijeme za to rješavati preuzeti ču to na sebe pa nema frke, rad sa blagajnom mi oduvijek bio zanimljiv. :occasion14:

maverick

ajd ajd raspitaj se i bićeš blagajnik  :icon_biggrin:

Kugla

Manitu se smilovao  :blob7:, nema frke javim kad saznam što i kako.

Greys

alexdja

Vidim da ima glasanje gore za logo, ali nisam shvatio koji su "kandidati"... :icon_scratch:
       Nema više divljeg bučka. :no: