Prijedlog logotipa foruma..

Autor admin, Studeni 18, 2012, 13:55:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Samo neka budu one sa xxxxxxxl jel tako simba  :alas:, za nas dva.

Rajo

Dobra majica sa tiskom mora koštat 35 do 50 kuna . Govorim iz iskustva jer sam ih do sada kupio barem 700-800 komada dečkima za radit u zadnjih 10 godina . Sutra provjerim kako se zove firma od koje sam ja i neki moji poslovni kolega narućivali pa provjerite tamo cijenu . Firma je iz Osjeka pa možete i otić tamo pogledat .  :toothy4:

Rajo

Zgodna majica

kvaka

i? dali se to neke majice planiraju?

maverick

planiraju...cekamo nekog da uleti po povoljnoj cijeni... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kvaka

Jožef1

Da li će biti majica u više boja ili samo bijela? Ima li izgleda i za kape?, normalno sa "pecaroš OS"!
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

dobrodosao susjed  :thumbsup: trazimo jos uvijek nekog povoljnog za vecu kolicinu...a bice u boji svakako.. :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Po mom skromnom iskustvu sa logotipima, to bi trebalo da bude nešto u ovom stilu...

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Rap

alexdja

Ma ja to onako, na brzinu, a može ko se zeza sa time da koriguje boje i kontraste...

Uostalom mislio sam na kompoziciju više nego da baš ovo bude logo, ima se tu dosta igrati...

Ovo ja onako za par minuta da stvorim sliku za kakvu mislim da je podobna...

:thumbsup:
       Nema više divljeg bučka. :no:

TonyC

Jožef1

Akexsdja, mnogo dobro :thumbsup: da mi majica i kapa s takovom slikom i sa istim natpisom, odmah uzimam tri-četiri para :icon_thumright: :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

michael1

Bistro!