Prijedlog logotipa foruma..

Autor admin, Studeni 18, 2012, 13:55:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ezio

Svaka cast Gegs i ja sam za uklije jos onako u brasnu i iz vrele masti izvadjene mmmmm

Kugla

Dobro Juzba kaže jedan sa šaranom za šaranaše, a drugi sa smuđem za spinere, ako se ne varam netko je ovu istu sliku koja je okačena sa šaranom isto takvu okačio i sa smuđem i to bi bilo najbolje rješenje plus naziv foruma i super. Ajd poglavico stavi ovo na razmatranje i to smo riješili nadam se.

Jožef1

Citat: kugla  u Ožujak 15, 2013, 09:48:34
Dobro Juzba kaže jedan sa šaranom za šaranaše, a drugi sa smuđem za spinere, ako se ne varam netko je ovu istu sliku koja je okačena sa šaranom isto takvu okačio i sa smuđem i to bi bilo najbolje rješenje plus naziv foruma i super. Ajd poglavico stavi ovo na razmatranje i to smo riješili nadam se.

Bravo kugla :thumbsup: imaš moj glas :icon_salut:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

munich

ako uklije idu Kvakiju i Eziu na majice dajem koju Kunicu u prilog :blob1:
Pravilo je da nema pravila

Kugla

Ljubitelji uklija će dobiti posebne majice  :alas:, a sad malo ozbiljno, razgovarao sam danas po pitanju majica pa čekam ponudu i biti će sve ovdje napisano, ima moj šogor dvije koje nosi već godinu dana na pecanje i peri deri i kvaliteta je ok a i tisak još uvijek na njoj. Radi se o crnoj majici sa slikom ribe odštampane na njoj u nekoj narančastoj boji, kad dobijem ponudu sa cijenama i svim ostalim okačim tu pa će mo vidjeti.

gegs

Greys

Kugla, da li se predlaže kratke majice, ili i dugačke, duksa sa kapuljačom?

maverick

Nemojte mene petljati s tim...kugla je sad glavni za majice... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Citat: kugla  u Ožujak 15, 2013, 09:48:34

Slažem se i uzet ću obje ako ih bude!  :thumbsup: :blob10:

Kugla

Nije sitotisak ali tko god ima dobar prijedlog i ponudu pa samo recite, pustite poglavicu on mene malo hebe ja glavni, tko god ima dobru ponudu da nam svima odgovara zašto ne, i obratite pažnju ima i jeftinih majica sa tiskom ali kolika cijena takva i kvaliteta, pa ja želim pomoći da to riješimo jer vidim nitko se ne prihvača posla, ionako za mene u svim tim radnjama nema broja majice pa meni svejedno, ja ionako moram kupiti negdje majicu i dati im štampati.Ide proljeće, ljeto pa razna okupljanja i zato sam htio malo to ozbiljno primite se posla oko toga pa da ova spomenuta godišnja doba dočekamo sa tim majicama. Greys ova prića je bazirana na majicama kratkih rukava, ali to nije razlog da se oni koji hoće osiguraju i sa majicama dugih rukava a isto tako i sa duksevima. Koji dan vremena da se jave svi kontaktirani koji to rade pa da vidimo tko što nudi, onda sjednemo negdje na kavu i dogovorimo se. Pa onda naruđba lova i to je to.

Greys

U Valpovu imaš Printija, i ovdje kod mene u ulic, Efekt. Odlični su dečki, treba provjerit cijenu, naravno, vidjet koje boje su u opticaju, kakva gramaža majica, itd

maverick

Kugla ne zahebavam...u guzvi preko glave pa treba netko pametan da se uhvati tog dijela...nekako si mi najpouzdaniji....cim pravis onako fine kolače i ovo ce ispasti dobro  :icon_biggrin:

sto se tice majica i samog loga...za prvu ne treba nesto previse komplicirati...neka cijena bude pristupacna za sve...moze naprijed mali logo sarana , a s ledja neki smudj ili neka slika pejzaž.....samo da bude jeftino da mogu svi da si kupe na ovo nezgodno vrijeme...

to neka bude probna serija kratkih majica a kasnije nam nije problem napraviti i dukseva i jos stosta ukljucujuci pa i kape  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Greys to ti u susjedstvu pa provjeri, ako je kvaliteta majica ok i tiska da ne ode pri prvom pranju, a cijena na neku veću količinu ok zašto ne, opet kažem ja samo htio pogurati da ovo ide malo brže i ozbiljnije kako bi stvarno za koji tjedan imali te majice, tu smo da se dogovorimo, što nam svima najbolje odgovara.

Kugla

Znam susjed da si mislio ozbiljno i da si u gužvi, malo se i našalimo pa to je ok, uzeti ču si vremena da riješimo upravo kako si i rekao za početak majice kratkih rukava da vidimo kvalitetu kako majica tako i tiska, pa onda kroz godinu i sve ostalo naravno tko što želi. Zato kažem svaka ideja dobro došla i ponuda naravno pa se nađemo dogovorimo i misliti će mo naravno i na cijenu i ne brinite sve će biti transparentno to se ne morate brinuti, evo tu je Greys, koji će zajedno samnom pogurati ovo i ozbiljno se primimo toga i riješimo, pa riješavali smo puno teže stvari a d anećemo majice  :occasion14: