Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: pajdo77  u Svibanj 18, 2023, 08:35:52 Moj čamac je zalego il ga je ovo što pliva pokupilo. Prije će bit da ga je potopilo neko deblo jer bi zapeo za flos i čamce iza mene. Uglavnom čamca nema

Potonio je na mjestu ili ga je odnijelo

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nema pojma,probao sam ga napipati mačkom al odmah zapeo,sad pravim neko na brzaka pa ću vidjet popodne. Mislim da je potonio jer je imao dva sidra a ima i čamaca iza mene,Stankovićev flos a i flotila je tamo. Da je krenio valjda bi negdje uz put zapeo

pajdo77

Moj je vidim završio na ušću

Kugla

Uh bemti, Pajdo jel ga netko uhvatio na ušću jel tamo?

pajdo77

Tamo je. Nije mi jasno kako je prošao flos iza mene koji je više na vodi,čamce nizvodno,brod od flotile,prokop i cjeli put do ušća,dva utega,zadnji senk,sve na dugačko vezano. Bio je uz stepenice.Na vodu nije mogao kad struja baca u obalu. Kako god bilo sad znam gdje je

Kugla

Javi ako mogu kako pomoći

pajdo77

Hvala Kugla. Ići ćemo ja i Blade sa foruma ili čamcem ili autom. Sve zavisi od toga jesu li putevi nakon ovog porasta prohodni do ušća

mlb

Sad mi kažu da se ne može autom do ušća više!

pajdo77

Hvala MLB,dakle jedino vodenim putem

maverick

Bitno je da pluta  :ok:  Ako treba neka pomoc samo javi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nema frke,hvala na ponudama dečki. Nije vožen od lane,povučem špagu sa vremena na vrijeme i to je to. Ako ne upali šlepat ćemo ga i dobro. Jedino što nemam rakije za toliki put :stripii:

šajzika

Smudjovi pazite se, pajdo opet jaše

Audentes fortuna iuvat

Blade78

Pajdo ovako sretan nije bio ni kad ga je prvi puta vozio. Pajdo neka smo ga vratili i dugo te sluzio.

šajzika

Jel šacovo mjesta za pecanje? Staro oko sokolovo i po ovom vodostaju zna gdje treba ici
Audentes fortuna iuvat

retfala

Bravo momci! Žuta rakete je opet spremna