Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ima algi i tih masnoća koje cure iz kanala kod kožare što se i vidi na slikama. Crn je taban. Što se mjesta za pecanje tiče od Nemetina do Ušća Baranjska strana mora bit dobra za bućkanje,tamo će se ići češće ove godine. Kopajte po šupama,tražite kraće štapove za bućkanje tko ne peca iz ruke. Mora ih bit na ovu vodu pogotovo prema ušću ako struja ne bude radila

tutnja

Nije prognoza, ali je upozorenje
Eto mene, negdje polovinom idućeg mjeseca, polovit ću vam sve te somove do ušća i bez bućke

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Kugla

Pajdo nek je čamac opet u tvojim rukama  :occasion14:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Sombor, kiša Biblijskih razmera.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

jurajurajura01

Bio na zutoj zemlji kad je sastavilo, upravo se vratio u luku

pajdo77

Cjeli peti i eto polovina šestog mjeseca da pada nemilice. Kažu da još bar 10-ak dana nema stabilizacije dakle eto i kraja ovog mjeseca koji će obilježiti kiša i bujice. Ja ovakvo loše vrijeme ne pamtim.

mossi

Čamci: Lala, Milan, Nidža, SMT svi OK.

Ali marina je puna polupunih čamaca, neki imaju odvod pod vodom.. ali im sistem ne radi.. Obiđite ljubimca.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

miha

Citat: pajdo77  u Lipanj 11, 2023, 16:16:11 Cjeli peti i eto polovina šestog mjeseca da pada nemilice. Kažu da još bar 10-ak dana nema stabilizacije dakle eto i kraja ovog mjeseca koji će obilježiti kiša i bujice. Ja ovakvo loše vrijeme ne pamtim.
.... A komarci rastu 👍💪👌

jurajurajura01

Komarci, kisa je toliko padala to je bilo u par sekunfi 20l vode u camcu al oni i dalje lete okolo kao da se nista ne desava i nema vjetra sa kisom

pajdo77

Kažu danas do +35,sutra nevrijeme-dugo ga nije bilo a u srijedu +22.Temperatura primjerena travnju. Neko se gadno zahebava sa nama ove cjele godine. Ništa to na dobro izać neće.

maverick

Danas pričam s kolegom u Cerni...dva puta mu otkrilo kucu u 7 dana
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Danas pričam s prijateljem iz Otoka, dva puta u tjedan dana mu letio krov, pet dana nema struje.