Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Ja ne pričam sa kolegom sve su mi zgrade stradale, popravim ono opet.
Za prvi šus sam imao materijala na stanju od petka tek danas zamijenio sve crijepove, lubura nema a sutra opet kiša. :BangHead:  :BangHead:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

pajdo77

Tko u budućnosti bude zidao neka zaboravi krov,deka sa hidroizolacijom a uwjesto potkrovlja podrum da se ima gdje obitelj skloniti. Bit će ovoga bojim se sve češće

mossi

Evo nove kišice.
Tu je oko 11h.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

U Rijeci je već jutros čupao stabla kako sam pročitao. Valjda će oslabit dok dođe do nas. Moji dogovorili roštilj. Nema mi druge nego ženu stavit na po dvorišta između dva roštilja,pokačit po njoj one dugačke vilice i ostalu metalnu galanteriju za roštiljanje a na glavu cjediljku za supu pa kako joj Bog da. Mi ostali ćemo pod stol i čekat ručak😂

mossi

Ako je negde bilo orkanskog vetra sa materijalnom štetom, led/grad, napišite pa da imamo neku predstavu šta, gde, koliko s*anja.

mossi

Monoštor prošao sa grmljavinom i nešto kiše. Bez vetra i materijalne štete.

baka

Stari Dunav jučer točno u podne, led k'o trešnje da padaju i orkanski vjetar. Trajalo jedno sat vremena.
Baš onako gadno bilo, nije za zajebanciju.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mossi

Prognoza za narednih 14 dana.
Prvih 7 super, ali ladne noći.
Drugih 7 pakao, svaki dan 37C!

maverick

Pa znas da komarci nece doci nakon ove poplave ako ne bude grijalo  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Iz krajnosti u krajnost. Imamo ljeti tri-četiri toplotna vala tj sparine za popi.dit u našem slučaju a između temperature od 10-ak stupnjeva jutrom i 20-ak dnevne plus šlag na tortu kiše ko da smo u Amazoni. Sve naopako uglavnom.

Mornar Popaj

Noćas pod kabinom sam se pokrio vrećom i dekom,  bilo friško samo tako.
Medjutim, tako sam se slatko i dugo naspavao, i to u komadu, da se ne sjećam dali sam ikad tako.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mossi

Sutra kijamet od 11 -13h

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

madmax

mossi

Weather&Radar

mossi

Sreda/Četvrtak mraz u najavi.