Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Osto bez struje

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Evo struje......a i kiše...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dac

Kod mene nestalo struje,ne mogu gledati ni utakmicu....   :crybaby2:

šajzika

Nek pada

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Mislim da neće puno...sutra navečer će...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nek pada,nek pada,ma nemojte. Taman se bent osušio i počeli ga nabijat i sad opet blato. Pa sad opet do Božića neće doć majstori na bauštelu.

miha

Vakula kaže stiže zima ..... :toothy2:

đuro os

vedro

Citat: miha  u Travanj 18, 2016, 09:58:20
Vakula kaže stiže zima ..... :toothy2:
Onda je svizac zamotao cokoladu :stripii: :stripii: :pije:

pajdo77

Danas cijeli dan muljavo,kiša i vjetar a temperatura za 10 stupnjeva niža nego ovih dana pa ti budi normalan. Jedino što su se spasile štuke,bajini i ostale ribice jer danas će biti ćući kući.

pajdo77

Gledam danas one stranjske stranice za prognozu i kažu da će slijedeća tri dana biti dobro vrijeme a onda za vikend kiša,grnljavina i tako to. Mislim da bi Šajzika morao ići skidati maler jer on isplanira pecanje i onda odma cirkus od vremena :takoje:. Mada i sad bez obzira na trenutno sunce vjetar piri 25 km/h pa ne znaš jel gore sjediti u čamcu bez kabine pa da te ispiri ili ovaj sa kabinom koji bi sad bio poput jedra pa te vjetar mrdao lijevo-desno.

mossi

Stiže lepo vreme ..  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

]

maverick

Ode nam 1. svibanj u klinac...

vedro

A ja nato naviknuo, uvijek ili prije ili na taj dan mora pokvasiti dobar pljusk.

maverick

Ajd poslije mi nije ni bitno ali zadnjih desetak godina smo uvijek vani a ove tesko...