Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bakara

E baš, što ti kažeš, zadnjih desetak godina sam i ja bio na vodi na taj dan, ali ova godina je rešila da prekine taj niz... Ko zna, možda sastavi par sati bez kiše i vetra

ibro dirka

Ma nije bitno gdje sam. Bitno da je obitelj samnom, lako ja stanem pod nadstrešnicu i nabacim roštilj. Lijepše je kad se može negdje u đunglu još da je vode pored, milina al ne treba dozvoliti lošem vremenu da zaustavi neku zabavicu... :jede:

Bakara

pajdo77

Nečija krava će krepati,vani koliko vidim ne piri ko ludo nakon tko zna koliko vremena :baba:

Bakara

Ova prognoza mi se pokazala prilicno precizno vec duze vreme, evo za Osijek:
https://weather.com/hr-HR/vrijeme/satu/l/HRXX0003:1:HR

Mada mislim da je prognoza za narednih 6-12h jedina koja moze da se predvidi kako treba, sve preko je veca verovatnoca da promase.

raso

Stiže razlivena Drava i milijarde komaraca :stripii: :stripii:

miha

mislim da smo komaraca pošteđeni ..barem do 7 mj ....mislim da je prvi val zaginio u unim mrazovima....

pajdo77

Dugo je i bilo lijepo. Sad opet cirkus od vremena i onda treba mjesec dana da se voda ugrije. Uglavnom do sedmog mjeseca neće ni biti za kupanje. Ma to ništa ne valja.

dravski pecaros

miha

kako solidno kad je od srijede do srijede kiša ....

pajdo77

Ja vam stalno govorim da ti prognostičari nisu kršteni. Svake novine pišu drugačije a o televizijama da ne govorim. Upalite oko 19 sati tv i gledajte rtl, novu tv i onda ovu državnu. Svaka od njih će pričati drugačije

vedro

Citat: pajdo77  u Svibanj 09, 2016, 15:08:53
Ja vam stalno govorim da ti prognostičari nisu kršteni. Svake novine pišu drugačije a o televizijama da ne govorim. Upalite oko 19 sati tv i gledajte rtl, novu tv i onda ovu državnu. Svaka od njih će pričati drugačije
Svi pricaju drugacije i uvijek netko pogodi, sad ti znaj tko :stripii: :stripii: :stripii:

Bakara

Vec par meseci ova prognoza "po satu" nije omanula za moj grad. Zgodno je kad se uvece razmisljas da li da poranis ujutru na pecanje ili ne:
https://weather.com/hr-HR/vrijeme/satu/l/HRXX0003:1:HR